Ministry of Youth Affairs and Sports
Para-Archer Ankit who had tested Covid positive discharged from hospital, advised home isolation for ten days
23 OCT 2020 7:00PM by PIB Delhi
Para-Archer Ankit who had been admitted to the Bhagwan Dass Hospital, Sonepat on October 13 after testing positive for the coronavirus , has been discharged from hospital and advised home quarantine for 10 days. His family has come to take him back and he will be in home isolation.
Ankit who is a part of the national camp which had commenced on October 5 at SAI Sonepat after submission of negative Covid RT-PCR reports, had his sample taken once again on October 12th as per the SOPs set up for the camp where it came to be positive.

নহারোল অমসুং শান্ন-খোৎনবগী মন্ত্রালয়
কোবিদ পোজিতিব ওইখিবা পেরা-আর্চর অঙ্কীৎ হোসপিতালদগী দিসচার্জ তৌখিদুনা নুমিৎ তরানি হোম আইসোলেসন তৌনবা হায়খ্রে
23 OCT 2020 7:00PM by PIB Imphal
কোরোনাভাইরস তেস্ত তৌবদা পোজিতিব ওইনা ফংখ্রবা মতুমদগী ওক্তোবর ১৩দগী সোনীপৎকী ভগৱান দাস হোসপিতালদা এদমিদ তৌখিবা পেরা-আর্চর অঙ্কীৎ হোসপিতালদগী দিসচার্জ তৌখ্রে অমদি নুমিৎ ১০নি হোম ক্বারেন্তিন তৌনবা হায়খ্রে। মহাক্কী ইমুং-মনুংনা মহাকপু লৌবা লাকখি অমদি মহাক হোম আইসোলেসন তৌদুনা লৈরগনি।
সাই সোনীপত্তা ওক্তোবর ৫দা হৌদোকখিবা নেস্নেল কেম্প অসিগী শরুক অমা ওইখিবা অঙ্কীৎনা কোবিদ আর.তি.-পি.সি.আর. নেগতিব ওইবগী রিপোর্তশিং পীশিল্লবা মতুংদা মহাক্কী সেম্পল অসি অমুক হন্না ওক্তোবর ১২দা কেম্প অসিনা শেমখিবা এস.ও.পি.শিংগী মতুং ইন্না খোমগৎখিবা অসিদা পোজিতিব ওইনা ফংখি।