ঙাকশেল মন্ত্রালয়
ইন্দিয়ন নেভীগী স্তিলথ দিস্ত্রোয়র, আই.এন.এস. চেনাইদা ব্রহ্মোস সুপরসোনিক ক্রইস মিসাইল মায় পাক্না কাপতুনা চাংয়েং তৌখ্রে
18 OCT 2020 1:12PM by PIB Imphal
ব্রহ্মোস, সুপরসোনিক ক্রইস মিসাইল অসি ঙসি ইন্দিয়ন নেভীগী মশানা শাজবা স্তিলথ দিস্ত্রোয়র, আই.এন.এস. চেনাইনা আরাবিয়ান শমুদ্রদা তার্গেত অমদা থোমদুনা মায় পাক্না চাংয়েং তৌখ্রে। মিসাইল অসিনা চপ চাবা তার্গেত অমদা মায় পাক্না থোমদুনা য়াম্না ৱাংবা থাক অমদা অমসুং শাথিনা লুবা লান ঔরাইখ্রে।
ব্রহ্মোস অসি ‘প্রাইম স্ত্রাইক ৱিপন’ অমা ওইনা য়েক্নববু লায়না মায়থিবা পীবা ঙম্বা ৱারশিপ অমা ওইনা অশাংবদা লৈবা নেভেল সরফেস তার্গেত ওইনা শিজিন্নগনি , মসিনা ইন্দিয়ন নেভীগী অতোপ্পা অশি-অনা থোকহনবা ঙম্বা দেস্ত্রোয়র অমা ওইরি। মখল মখা কয়াগী মচাক য়াওবা ব্রহ্মোস অসি ইন্দিয়া অমসুং রুসিয়া অনিনা খুৎশম্নদুনা দিজাইন তৌবা, শেমগৎপা অমসুং পুথোকপনি।
রাক্ষা মন্ত্রী শ্রী রাজনাথ সিংহনা দি.আর.দি.ও., ব্রহ্মোস অমসুং ইন্দিয়ন নেভীবু মখোয়গী মায় পাক্না কাপখৎকিবা অসিদা থাগৎপা ফোংদোকখি।
দি.দি.আর. অমসুং দি.গী সেক্ত্রেতরি অমসুং দি.আর.দি.ও.গী চেয়রমেন দাঃ জি. সথিশ রেদীনা সাইন্তিস্ত অমসুং ইন্দিয়ন নেভী, ব্রহ্মোস, দি.আর.দি.ও.গী পর্সোনেল পুম্বা অমসুং ইন্দস্ত্রীনা মায় পাক্লকপদা থাগৎপা ফোংদোক্লি। মহাক্না হায়খি মদুদি ব্রহ্মোস মিসাইল অসিনা ইন্দিয়ন আর্ম ফোর্সেসতা মায়কৈ কয়াদগী তৌবা ঙম্বা কয়া হেন্না লৈরগনি।

Ministry of Defence
BrahMos Supersonic Cruise Missile Successfully Test Fired from Indian Navy’s Stealth Destroyer, INS Chennai
18 OCT 2020 1:12PM by PIB Delhi
BrahMos, the supersonic cruise missile was successfully test fired today from Indian Navy’s indigenously-built stealth destroyer INS Chennai, hitting a target in the Arabian Sea. The missile hit the target successfully with pin-point accuracy after performing high-level and extremely complex manoeuvres.
BrahMos as ‘prime strike weapon’ will ensure the warship’s invincibility by engaging naval surface targets at long ranges, thus making the destroyer another lethal platform of Indian Navy. The highly versatile BrahMos has been jointly designed, developed and produced by India and Russia.
Raksha Mantri Shri Rajnath Singh congratulated DRDO, BrahMos and Indian Navy for the successful launch.
Secretary DDR&D & Chairman DRDO Dr G Satheesh Reddy, congratulated the scientists and all personnel of DRDO, BrahMos, Indian Navy and industry for the successful feat. He stated that BrahMos missiles will add to the capabilities of Indian Armed Forces in many ways.