রাস্ত্রপতিগী লোইশঙ
ভারতকী রাস্ত্রপতি অমসুং তুর্কমেনিস্তানগী রাস্ত্রপতিগী মরক্তা তেলিফোন্দা ৱারী শাবা
15 OCT 2020 1:39PM by PIB Imphal
ভারতকী রাস্ত্রপতি শ্রী রাম নাথ কোবিন্দনা ঙসি (ওক্তোবর ১৫, ২০২০)দা তুর্কমেনিস্তানগী রাস্ত্রপতি হিস এক্সেলেন্সী শ্রী গুর্বঙ্গুলি বেরদিমুহামেদোবতগী তেলিফোন অমা ওকখি।
লুচিংবশিং অসিনা লৈবাক অনিসিগী মরক্তা লৈনরিবা পুৱারী অমসুং চাউখৎপগী মরীশিংদা য়ুম্ফম ওইরিবা নুংশি-চান্নবগী মরী অসিবু শক-খঙবা উৎনখি। লৈবাক অনি অসিনা তোঙান তোঙানবা হীরমশিংদা লেপ্পা লৈতনা খুৎশম্নদুনা চৎমিন্নরিবা অসিদা অপেনবসু ফোঙদোক্নখি।
লিচিংবশিং অসিনা লল্লোন-ইতিক তৌবা অমসুং শেন্মিৎলোনগী হীরমশিংদা লৈরিবা কান্নগদবা খুদোংচাবশিংগী মতাংদা য়ানবা পুরকখি অমসুং ভারত অমসুং তুর্কমেন কম্পেনীশিংগী মরক্তা মাই-পাক্না চত্থমিন্নরিবা খুৎশম্নবগী থৌওংশিংগী, মরু ওইনা ফার্মাস্যুতিকেল সেক্তরশিংদা, মতাংদসু ৱারী শাখি।
রাস্ত্রপতিনা তুর্কমেনিস্তানগী রাস্ত্রপতিবু তেলিফোন তৌরকপা অমসুং ভারতকা লৈনরিবা লৈবাক অনিগী মরী অসিবু কনখৎহন্নবা হোৎনবগীদমক্তা থাগৎপা ফোঙদোকখি।

President's Secretariat
Telephone conversation between President of India and President of Turkmenistan
15 OCT 2020 1:39PM by PIB Delhi
The President of India, Shri Ram Nath Kovind, received a telephone call today (October 15, 2020) from His Excellency Mr Gurbanguly Berdimuhamedov, the President of Turkmenistan.
The leaders acknowledged the warm and cordial relations between the two countries underpinned by historical and civilizational links. They noted with satisfaction the sustained momentum of cooperation in diverse areas.
The leaders agreed on the immense potential that exists in trade and economic spheres and noted the success of joint collaboration between Indian and Turkmen companies, particularly in the pharmaceutical sector.
The President thanked the President of Turkmenistan for his telephone call and for his personal commitment to strengthening bilateral relations with India.