প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰাক্তন কেন্দ্ৰীয় মন্ত্ৰী শ্ৰী যশোৱন্ত সিঙৰ বিয়োগত প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ শোক
27 SEP 2020 12:39PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে প্ৰাক্তন কেন্দ্ৰীয় মন্ত্ৰী শ্ৰী যশোৱন্ত সিঙৰ বিয়োগত শোক প্ৰকাশ কৰিছে৷
এক শোকবাৰ্তাত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়, “যশোৱন্ত সিং জীয়ে প্ৰথমে এগৰাকী সৈনিক আৰু পাছত ৰাজনীতিৰ সৈতে দীৰ্ঘকাল ধৰি জড়িত হৈ দেশৰ প্ৰতি বিনম্ৰতাৰে সেৱা আগবঢ়াইছিল৷ অটলজীৰ চৰকাৰত তেওঁ কেইবাটাও গুৰুত্বপূৰ্ণ দপ্তৰৰ দায়িত্ব পালন কৰাৰ লগতে বিশ্বৰ বিত্ত, প্ৰতিৰক্ষা আৰু বৈদেশিক পৰিক্ৰমা খণ্ডত এক শক্তিশালী চিন ৰাখি থৈ গৈছে৷”
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়, “ৰাজনীতি আৰু সমাজৰ প্ৰতি যশোৱন্ত সিং জীৰ ব্যক্তিক্ৰমী দৃষ্টিভংগীৰ বাবে তেওঁ সদায় স্মৰণীয় হৈ ৰ’ব৷ তেওঁৰ সৈতে মোৰ বাৰ্তালাপক মই সদায় মনত ৰাখিম৷ তেওঁৰ পৰিয়াল আৰু সমৰ্থকসকলৰ প্ৰতি সমবেদনা জ্ঞাপন কৰিছো৷ ঔম শান্তি৷”
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে শ্ৰী মানৱেন্দ্ৰ সিঙৰ সৈতে কথা পতাৰ লগতে শ্ৰী যশোৱন্ত সিঙৰ দুৰ্ভাগ্যজনক বিয়োগৰ বাবে সমবেদনা জ্ঞাপন কৰে৷

Prime Minister's Office
PM condoles the demise of former Union Minister Shri Jaswant Singh
27 SEP 2020 12:39PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has condoled the demise of former Union Minister Shri Jaswant Singh.
The Prime Minister said, "Jaswant Singh Ji served our nation diligently, first as a soldier and later during his long association with politics. During Atal Ji’s Government, he handled crucial portfolios and left a strong mark in the worlds of finance, defence and external affairs. Saddened by his demise."
PM said "Jaswant Singh Ji will be remembered for his unique perspective on matters of politics and society. I will always remember our interactions. Condolences to his family and supporters. Om Shanti."
Prime Minister also spoke to Shri Manvendra Singh and expressed condolences on the unfortunate demise of Shri Jaswant Singh Ji.