প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না হান্নগী কেন্দ্র মন্ত্রী শ্রী জস্বন্ত সিংহনা লৈখিদবদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে
27 SEP 2020 12:39PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হান্নগী কেন্দ্র মন্ত্রী শ্রী জস্বন্ত সিংহনা লৈখিদবদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে‍।
হায়না প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি, “জস্বন্ত সিংহজীনা ইচঙ থৌনা ঐখোয়গী লৈবাক্কী থৌগল তৌবীরম্মি, অহানবদা লান্মী অমা ওইনা অমদি তুংদা রাজনীতিদা মতম শাংনা লৈরম্মি‍। অতলজীগী লৈঙাক মতমদা, মহাক্না মরুওইবা ফম পায়রম্মি অমদি শেল-থুম, ঙাকশেল অমসুং মপান থৌরমগী মতাঙদা অকনবা খোঙফম শেম্লম্মি‍। মহাক্না লৈখিদবা অসিনা থম্মোয় শোকহল্লে।”
পি.এম.না হায়খি “জস্বন্ত সিংহজীবু রাজনীতি অমসুং খুন্নাইগী লমদা মহাক্কী তোপ তোপ্পা মিৎয়েংগীদমক নীংশিংদুনা লৈহৌরগনি‍। ঐখোয়গী ৱারী-ৱাতায়শিং ঐনা মতম পুম্নমক নীংশিংদুনা লৈহৌরগনি‍। ওং শান্তি‍।”
প্রধান মন্ত্রীনা শ্রী মনবেন্দ্র সিংহগসু ৱারী শাদুনা শ্রী জস্বন্ত সিংহজীনা লৈখিদবদা অৱাবা ফোংদোকখি‍।

Prime Minister's Office
PM condoles the demise of former Union Minister Shri Jaswant Singh
27 SEP 2020 12:39PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has condoled the demise of former Union Minister Shri Jaswant Singh.
The Prime Minister said, "Jaswant Singh Ji served our nation diligently, first as a soldier and later during his long association with politics. During Atal Ji’s Government, he handled crucial portfolios and left a strong mark in the worlds of finance, defence and external affairs. Saddened by his demise."
PM said "Jaswant Singh Ji will be remembered for his unique perspective on matters of politics and society. I will always remember our interactions. Condolences to his family and supporters. Om Shanti."
Prime Minister also spoke to Shri Manvendra Singh and expressed condolences on the unfortunate demise of Shri Jaswant Singh Ji.