জল শক্তি মন্ত্রালয়
“ওবরভ্যু ওফ ৱাতর রিসোর্স সেক্তর ইন ইন্দিয়া” মেদিয়া প্রোফেসনেল গী লাপ্না তম্বা য়াবা অমদা ত্রেনিং-কম-ৱার্কসোপ অমা পাংথোকখ্রে
10 SEP 2020 5:48PM by PIB Imphal
জল শক্তি মিনিস্ত্রীগী দিপার্তমেন্ত ওফ ৱাতর রিসোর্স, আর.দি. অমসুং জি.আর.,না ত্রেনিং অমগী মখাদা “সেন্তর ওফ এক্সেলেন্স” পাংথোক্তুনা অমসুং ঈশিংগী মফমশিংদা থবক তৌরিবশিং শিন-লাংলিবা, চাওখৎ থৌরাং তৌরিশিংদা মপাঙ্গল কন্নবা শেমগৎলি।
এন.দবল্যু.এ., পুনেনা এন.জি.ও. অমসুং মেদিয়াগী প্রোফেসনেলগীদমক চাং নাইনা রেসিদেন্সিএল ত্রেনিং প্রোগ্রাম পাংথোক্লি। লায়চৎ অসিনা মরম ওইদুনা , জল শক্তি মিনিস্ত্রীনা থৌরমশিং অসি ওনলাইন ওইনা পাংথোক্নবা অমসুং “ওভরবিয়ু ওফ ৱাতর রিসোর্স সেক্তর ইন ইন্দিয়া” মেদিয়া প্রোফেসনেল গী লাপ্না তম্বা য়াবা অমদা ত্রেনিং-কম-ৱার্কসোপ অমা ২০২০ ওক্তোবরগী ৫দগীনা ৯ফাওবগী পাংথোক্নবা হায়খ্রে।
শরুক য়াগদৌরিবাশিংনা থৌরমশিং অসি মখোয়গী থবক মফম্দগী য়াওগদৌবনি অমসুং মখোয়না এন.দবল্যু.এ.দা লাক্তনবা শিল্লি। থৌরম অসিগী ফী লৌরোই। থৌরমশিং অসিগী মরীকচুম্বা পীরিবা লিঙ্ক অসিদা ফংবিগনি
থৌরমগী ভোচর https://nwa.mah.nic.in/upcoming.htm
নোমিনেসন কোল লেত্তর https://nwa.mah.nic.in/upcoming.htm
কোর্স রেজিস্ত্রেসন https://forms.gle/ksbuyHi3AwYHfzHL9

Ministry of Jal Shakti
Training-cum-Workshop on “Overview of Water Resources Sector in India” through Distance Learning for Media Professionals
10 SEP 2020 5:48PM by PIB Delhi
Department of Water Resources, RD & GR, Ministry of Jal Shakti is functioning as “Centre of Excellence” in the field of training and capacity building to water sector professionals in the planning, development and management of water resources.
The NWA, Pune regularly conducts residential training program for NGOs & Media Professionals. Due to the present pandemic situation, Ministry of Jal Shakti has directed to conduct, the programs using online platform, accordingly, Training-cum-Workshop on “Overview of Water Resources Sector in India”, is being conducted through Distance Learning for Media Professionals during 05-09 October 2020.
The participants will have to attend this program from their existing place of duty and they are not supposed to come to NWA for the same. There is no Program Fee. The details of the programs are available as mentioned link.
Program Brochure https://nwa.mah.nic.in/upcoming.htm
Nomination Call Letter https://nwa.mah.nic.in/upcoming.htm
Course Registration https://forms.gle/ksbuyHi3AwYHfzHL9
APS/SG/MG *******************************