রেলৱে মন্ত্রালয়
সেপ্তেম্বর ১২, ২০২০দগী চৎনবা হৌদুনা ইন্দিয়ন রেলৱেজনা স্পীসিএল ত্রেন পুংবা ৪০ চেল্লগনি
মসিগী ত্রেনশিং অসি লৈরিবা স্পীসিএল রাজধানী ত্রেন ৩০ অসিগী মথক্তা ১২.০৫.২০২০দগী চৎনবা হৌগনি অমসুং স্পীসিএল এক্সপ্রেস ত্রেন ২০০ অমসুং ০১.০৬.২০২০দগী হৌখি(পুন্না ত্রেন ২৩০)
মসি মপুং ওইনা রিজর্ব তৌরবা ত্রেনশিং ওইগনি
05 SEP 2020 9:48PM by PIB Imphal
রেলৱেজ মন্ত্রালয়(এম.ও.আর.)না হকশেল অমসুং য়াইফ য়ুম্বালগী(এম.ও.ঐচ.এফ.দব্লয়ু.)গা ৱা খন্নমিন্নদুনা সেপ্তেম্বর ১২, ২০২০দগী চৎনবা হৌদুনা ইন্দিয়ন রেলৱেজনা স্পীসিএল ত্রেন পুংবা ৪০ চেলহন্নবা ৱা লেপ্নখ্রে। মসিগী স্পীসিএল ত্রেন পুংবা ৪০ অসি এনেক্সর অসিদা মরিক চুম্না হায়রিবা অসিগী মতুং ইন্না চেলহনগনি। (লিঙ্ক অসি মখাদা পীরি)। ত্রেনশিং অসিগী একোমোদেসনগী বুক্কিং অসি সেপ্তেম্বর ১০,২০২০দগী হৌরগনি। মসি মপুং ওইনা রিজর্ব তৌরবা ত্রেনশিং ওইগনি।
মসিগী ত্রেনশিং অসি লৈরিবা স্পীসিএল রাজধানী ত্রেন ৩০ অসিগী মথক্তা ১২.০৫.২০২০দগী চৎনবা হৌগনি অমসুং স্পীসিএল মেল এক্সপ্রেস ত্রেন ২০০ অমসুং ০১.০৬.২০২০দগী হৌখি(পুন্না ত্রেন ২৩০)।
হৌজিক-হৌজিক ইন্দিয়ন রেলৱেজনা স্পীসিএল রাজধানী মওংগী ত্রেন ৩০ অসি ১২.০৫.২০২০দগী চৎনবা হৌদুনা চেনবা হৌখি অমসুং স্পীসিএল মেল এক্সপ্রেস ত্রেন ২০০ অসি ০১.০৬.২০২০দগী হৌখি(পুন্না ত্রেন ২৩০) চেল্লি হায়বসি নিংশিংবা য়াই।
এনেক্সরগী লিঙ্ক

Ministry of Railways
Indian Railways to run additional 40 pairs of more special trains w.e.f. 12th September 2020
These trains will be in addition to the existing 30 special Rajdhani type trains started w.e.f. 12.05.2020 and 200 Special Mail Express trains introduced w.e.f. 01.06.2020 (total 230 trains)
Booking for these trains will start from 10th September, 2020
These will be fully reserved trains
05 SEP 2020 9:48PM by PIB Delhi
Ministry of Railways (MoR) in consultation with Ministry of Health & Family welfare (MoHFW) and Ministry of Home Affairs(MHA) has decided to run 40 pairs (80trains) of more special trains from 12th September 2020. These 40 pairs of special trains shall be operated as per the details mentioned in the annexure. (link is given below). The booking of accommodation in these trains shall start from 10th September, 2020. These will be fully reserved trains.
These trains will be in addition to the existing30 special Rajdhani type trains started w.e.f. 12.05.2020 and 200 Special Mail Express trains introduced w.e.f. 01.06.2020 (total 230 trains).
It may be noted that presently Indian Railways is running 30 special Rajdhani type trains started w.e.f. 12.05.2020 and 200 Special Mail Express trains introduced w.e.f. 01.06.2020 (total 230 trains).
Link of Annexure