President's Secretariat
President of India pays Homage to Dr Sarvepalli Radhakrishnan on his Birth Anniversary
05 SEP 2020 12:47PM by PIB Delhi
The President of India, Shri Ram Nath Kovind, paid homage to Dr Sarvepalli Radhakrishnan, former President of India on his birth anniversary at Rashtrapati Bhavan today (September 5, 2020). The President and officials of Rashtrapati Bhavan paid floral tributes in front of the portrait of Dr Radhakrishnan.

রাস্ত্রপতিগী লোইশঙ
মহাক্কী মপোক নুমিৎতা দোক্তর সর্ভেপাল্লি রাধাকৃষ্ণনদা ভারতকী রাস্ত্রপতিনা ইকায়খুম্না উৎখ্রে
05 SEP 2020 12:47PM by PIB Imphal
ঙসি ২০২০গী সেপ্তেম্বর ৫দা রাস্ত্রপতি ভাবন্দা পাংথোকপা থৌরম অমদা মহাক্কী মপোক নুমিৎতা ভারতকী হান্নগী রাস্ত্রপতি দোক্তর সর্ভেপাল্লি রাধাকৃষ্ণনগী মফমদা ভারতকী রাস্ত্রপতি শ্রী রাম নাথ কোবিন্দনা ইকায়খুম্নবা উৎখ্রে। দোক্তর রাধাকৃষ্ণনগী ফোতোদা রাস্ত্রপতি অমসুং রাস্ত্রপতি ভাবনগী ওফিসিএলশিংনা লৈ কৎতুনা ইকায়খুম্না উৎখি।