Ministry of Road Transport & Highways
MoRTH surpasses NH construction target for April-August period of this year
Over 3100 km NH constructed against a target of about 2700 km
3300 kms NH length awarded against 1300 kms in same period last year
03 SEP 2020 5:17PM by PIB Delhi
Ministry of Road Transport and Highways has surpassed its target for construction of National Highways in the country till the past weekend. During April to August this year, 3181 kilometre NH length was constructed against the target of 2771 kms for this period. This includes 2104 kms by State PWDs, 879 kms by NHAI, and 198 kms by NHIDCL.
Further, 3300 km length of NH works have been awarded in this year till August, which is more than double of the 1367 kms during the same period last year. This includes 2167 kms of NH by PWDs, 793 kms by NHAI, and 341 kms by NHIDCL.
Sanctions were issued for construction of 2983 kilometres of NHs all over the country during this period. This includes 1265 kms by PWDs, 1183 kms by NHAI, and 535 kms by NHIDCL.

রোদ ত্রান্সপোর্ত অমসুং হাইৱে মন্ত্রালয়
চহি অসিগী এপ্রিল-ওগস্ত থাদা পান্দম থমখিবা নেস্নেল হাইৱেজ শেমগৎপগী থবক রোদ ত্রান্সপোর্ত অমসুং হাইৱেজ মিনিস্ত্রীনা পাংথোকপা ঙম্লে
কিলোমীতর ২৭০০গী পান্দম থমখিবদা কিলোমীতর ৩১০০ হেনবগী নেস্নেল হাইৱেজ শেমখ্রে
মমাং চহিগী মতম অসিদা কিলোমীতর ১৩০০গী থবক শিন্নখিবগী মথক্তা চহি অসিদা কিলোমীতর ৩৩০০গী নেস্নেল হাইৱেজ শেম্নবা থবক শীন্নখি
03 SEP 2020 5:17PM by PIB Imphal
হৌখিবা চয়োলগী ফাওবগী মনুংদা লৈবাক অসিদা নেস্নেল হাইৱেজশিংগী শেম্নবা রোদ ত্রান্সপোর্ত অমসুং হাইৱেজ মিনিস্ত্রিনা থমখিবা পান্দম অদু ফংবা ঙম্লে। চহি অসিগী এপ্রিল-অগস্ত মনুংদা কিলোমীতর ২৭৭১ শেম্নবা পান্দম থম্বদা কিলোমীতর ৩১৮১গী নেস্নেল হাইৱেজ শেমখি। মসিদা রাজ্যশিংগী পি.দবল্যু.দি.শিংগী কিলোমীতর ২১০৪, এন.ঐচ.এ.আই.গী কিলোমীতর ৮৭৯ অমসুং এন.ঐচ.আই.দি.সি.এল.গী কিলোমীতর ১৯৮ য়াওরি।
চহি অসিগী অগস্ত ফাওবদা কিলোমীতর ৩৩০০গী নেস্নেল হাইৱেজগী থবকশিং পায়খৎনবা শীন্নখ্রে অমসুং মসি মমাং চহিদা কিলোমীতর ১৩৬৭ শেমখিবা অদুদগী শরুক অনি হেল্লবনি। মসিদা পি.দবল্যু.দি.শিংগী কিলোমীতর ২১৬৭, এন.ঐচ.এ.আই.গী কিলোমীতর ৭৯৩ অমসুং এন.ঐচ.আই.দি.সি.এল.গী কিলোমীতর ৩৪১ য়াওরি।
হায়রিবা মতম অসিগী মনুংদা লৈবাক শীনবা থুংনা কিলোমীতর ২৯৮৩গী হাইৱেজশিং শেম্নবা অয়াবা পীখি অমসুং মসিদা .দবল্যু.দি.শিংগী কিলোমীতর ১২৬৫, এন.ঐচ.এ.আই.গী কিলোমীতর ১১৮৩ অমসুং এন.ঐচ.আই.দি.সি.এল.গী কিলোমীতর ৫৩৫ য়াওরি।