রেলৱে মন্ত্রালয়
মিসন অমদা, ইন্দিয়ন রেলৱেজনা ২০২০গী ওগস্ত থাদা পোৎ য়াম্না হোন্দুনা মমাং চহিগী চপ মান্নবা থাদগী হেনখ্রে
ইন্দিয়ন রেলৱেজনা ২০২০গী ওগস্ত থাদা মিলিয়ন তোন ৯৪.৩৩ হোন্দুনা মমাং চহিগী চপ মান্নবা থাদা অদুদগী পুন্না মিলিয়ন তোন ৩.৩১ হেনখ্রে
কন্সেসন/দিস্কাউন্ত কয়া অমা ইন্দিয়ন রেলৱেজদা পীদুনা রেলৱেজগী পোৎ পুরিবা অসি মিয়েং চিংশিল্লি
01 SEP 2020 2:53PM by PIB Imphal
মিসন অমদা, ইন্দিয়ন রেলৱেজনা পোৎ য়াম্না হোন্দুনা মশক নাইবা অমা ওইখ্রে। ইন্দিয়ন রেলৱেজনা ২০২০গী ওগস্ত থাদা পোৎ য়াম্না হোন্দুনা মমাং চহিগী চপ মান্নবা থাদগী হেনখ্রে
২০২০গী ওগস্ত থাদা ইন্দিয়ন রেলৱেজনা মিলিয়ন তোন ৯৪.৩৩ হোন্দুনা মমাং চহিগী চপ মান্নবা থাদা অদুদগী পুন্না (মিলিয়ন তোন ৩.৩১) হেনখ্রে।
২০২০গী ওগস্ত থাদা ইন্দিয়ন রেলৱেজনা মিলিয়ন তোন ৯৪.৩৩ হোন্দুনা, মদুদা কোয়লা মিলিয়ন তোন ৪০.৪৯, শুংদোক্ত্রিবা য়োৎ মিলিয়ন তোন ১২.৪৬, চেং-চাক মিলিয়ন তোন ৬.২৪, হার মিলিয়ন তোন ৫.৩২, বিলামাতি মিলিয়ন তোন ৪.৬৩, মিনরেল থাও মিলিয়ন তোন ৩.২ য়াওরি।
মসিনা হায়রি মদুদি পোৎ থাদোকপা হেনগৎলকপা অসি ইন্সতিত্যুৎসনেল ওইনা অমসুং জেরো বেজ ওইবা তাইম তেবল শমনহনহগনি।
মসি পনবদা মতিক চাই মদুদি কন্সেসন/দিস্কাউন্ত কয়া অমা ইন্দিয়ন রেলৱেজদা পীদুনা রেলৱেজগী পোৎ পুরিবা অসি মিয়েং চিংশিল্লিবা অসি।
কোভিদ-১৯ অসিবু ইন্দিয়ন রেলৱেজনা মায়কৈ খুদিংদা চাওখৎনবা অমসুং হেন্না থবক ফনবা ওইহল্লি।

Ministry of Railways
On mission mode, Indian Railways Freight loading for the month of August 2020 surpasses last years loading of the same month
In the month of August 2020 Indian Railways loading was 94.33 million tonnes which is 3.31 million tonnes higher compare to last years loading for the same month.
Number of concessions/ discounts are also being given in Indian Railways to make Railways Freight movement very attractive
01 SEP 2020 2:53PM by PIB Delhi
On mission mode, Indian Railways achieved a significant milestone of pulling freight traffic ahead. Indian Railways Freight loading for the month of August 2020 surpasses last years loading for the same month.
In the month of August 2020 Indian Railways loading was 94.33 million tonnes which is 3.31 million tonnes higher compare to last years loading for the same month (91.02 million tonnes).
In the month of August 2020 Indian Railways loading was 94.33 million tonnes which includes 40.49 million tonnes of coal, 12.46 million tonnes of iron ore, 6.24 million tonnes of foodgrains, 5.32 million tonnes of fertilizers, 4.63 million tonnes of cement (excluding clinker), and 3.2 million tonnes of mineral oil.
It may be noted that improvements in freight movements will be institutionalized and incorporated in the upcoming zero based time table.
It is worth mentioning that a number of concessions/ discounts are also being given in Indian Railways to make Railways Freight movement very attractive.
Covid 19 has been used by Railways an opportunity to improve all round efficiencies and performances.