Ministry of Defence
14th India-Singapore Defence Policy Dialogue via video conferencing
28 AUG 2020 4:31PM by PIB Delhi
The 14th India-Singapore Defence Policy Dialogue (DPD) was held via video conferencing here today. It was co-chaired by Defence Secretary Dr Ajay Kumar and Permanent Secretary (Defence), Singapore Mr Chan Heng Kee.
Both sides held discussions on a number of issues of bilateral defence engagements between India and Singapore. Both sides committed to further enhance the security partnership between the two countries.
At the end of the DPD, the Implementing Arrangement on Humanitarian Assistance & Disaster Relief (HADR) between India and Singapore was also signed.

ঙাকশেল মন্ত্রালয়
ভিদিও কনফরেন্সিংগী খুত্থাংদা ১৪শুবা ভারত সিঙ্গাপুর দিফেন্স পোলিসী দাইলোগ
28 AUG 2020 4:31PM by PIB Imphal
১৪শুবা ভারত-সিঙ্গাপুর দিফেন্স পোলিসী দাইলোগ (দি.পি.দি.) ভিদিও কনফরেন্সিংগী খুত্থাংদা ঙসি পাঙথোকখ্রে। থৌরম অদু ঙাকশেলগী সেক্রেতরী দা. অজয় কুমার অমসুং পর্মানেন্ত সেক্রেতরী (ঙাকশেল), সিঙ্গাপুরগী শ্রী চান হেং কীনা পুন্না থৌরম মপু ওইমিন্নখি।
নাকল অনীমক্না ভারত অমসুং সিঙ্গাপুর লৈবাক অনীগী ঙাকশেলগী ওইবা মরীগী মরক্তা লৈবা সমশ্যা কয়াগী মরমদা খন্ন-নৈনখি। নাকল অনীমক্না লৈবাক অনীগী মরক্তা সেক্যুরিতীগী ওইবা মরী অসি হেন্না ফগৎহন্নবা হোৎনবদা য়ানখি।
দি.পি.দি. লোইবদা, ভারত অমসুং সিঙ্গাপুরগী মরক্তা ইমপ্লিমেন্তিং এরেঞ্জমেন্ত ওন হ্যুমেনিতরিয়ান এসিস্তেন্স অমসুং দিজাস্তর রিলিফ (ঐচ.এ.দি.আর.)কী খুৎয়েক পীনখি।