Ministry of Environment, Forest and Climate Change
Clarification over India's Carbon Emissions
28 AUG 2020 11:27AM by PIB Delhi
Certain media reports have misquoted a Ministry official about falling of India’s carbon emissions for 2020. It is clarified that the statement was in the context of predicted fall in global Carbon Dioxide emission, not country’s emission, which was reported a couple of months ago based on the Global Energy Review 2020 report of International Energy Agency.

অকোইবগী ফিভম অমসুং ঊমংগী মন্ত্রালয়
ভারতকী কার্বোন থাদোকপগী মতাংদা শেংদোকপা
28 AUG 2020 11:27AM by PIB Imphal
অকক্নবা মীদিয়াগী রিপোর্ত অমনা মন্ত্রালয়গী মীওই অমনা ইং ২০২০গী ভারতকী কার্বোন থাদোকপগী চাংদা তাথবগী মতাংদা ফোঙদোকপা ৱাফম অমা লান্না পাউদমখ্রে। ফোঙদোকখিবা ৱাফম অদু থা খরগী মমাংদা ইন্তর্নেস্নেল ইনর্জী এজেন্সীগী গ্লোবেল ইনর্জী রিবিয়ু ২০২০দা য়ুমফম ওইদুনা মালেমগী কার্বোন দাইওক্সাইদ থাদোকপগী চাং হন্থবা য়াই হায়বা অদুগী মতাংদনি, ভারতকী নত্তে হায়না শেংদোরক্লি।