কেমিকেল্স অমসুং ফর্তিলাইজর মন্ত্রালয়
এফ.এ.সি.তি.গী সি.এন্দ.এম.দি., শ্রী কিশোর রুংতাবু ভারতকী ফর্তিলাইজর এসোসিয়েসন সাউথর্ন রিজনগী ফম পায়খ্রে
19 AUG 2020 4:39PM by PIB Imphal
ফর্তিলাইজর এন্দ কেমিকেল ত্রাভনকোর লিমিতেত (এফ.এ.সি.তি.)গী সি.এন্দ.এম.দি., শ্রী কিশোর রুংতাবু ভারতকী ফর্তিলাইজর এসোসিএসন সাউথর্ন রিজন (এফ.এ.আই. এস.আর.)গী ফম পায়খ্রে।
ফর্তিলাইজর এসোসিএসন ওফ ইন্দিয়া (এফ.এ.আই.) অসি খ্বায়দগী ফবা মফম অমনি মদুদি হার শুংবা, য়েনবা, পুশিল্লকপা, পোত্থোক শুংবগী মপোৎ মচৈ, রির্সস ইন্সতিত্যুৎ অমসুং য়েনথোকপনচিংবা অসি পায়রি।
এফ.এ.আই. অসিনা পোত্থোক পুথোকপা, য়োনবা অমসুং হার শিজিন্নবা অসিদা মরুওইনা পান্দম থম্লি।
রিজনেলগী ওইবা ওফিসশিংনা মরুওইনা অহানবদা মিয়েং চংলিবসি রিজন অসিদা হার শুংলিবা অসিদা লাকপা অয়েৎপশিং অমসুং লেপ্পা লৈতনা মরীদা, মদুদি স্তেত সরকার অমসুং মফম অদুগী মীওইশিংগা”।

Ministry of Chemicals and Fertilizers
Shri. Kishor Rungta, C&MD , FACT has assumed charge as Chairman of Fertilisers Association of India, Southern Region
19 AUG 2020 4:39PM by PIB Delhi
Shri. Kishor Rungta, C&MD , The Fertilizers And Chemicals Travancore Ltd(FACT) has assumed charge as Chairman of Fertilisers Association of India, Southern Region (FAI SR).
WP67.jpg)
The Fertiliser Association of India (FAI) is an elite body that represents the fertiliser manufacturers, distributors, importers, equipment manufacturers, research institutes and suppliers of inputs.
The 'FAI SR' covers stakeholders from the states of Kerala, Tamil Nadu, Karnataka, Andhra Pradesh & Telangana.
FAI aims to bring together all concerned with the production, marketing and use of fertilisers.
The Regional Office focuses primarily on issues and have continuous liaison with the fertiliser manufacturers operating in the region, the state governments and other local authorities."