President's Secretariat
President of India Pays Homage to Dr Shanker Dayal Sharma on His Birth Anniversary
19 AUG 2020 11:57AM by PIB Delhi
The President of India, Shri Ram Nath Kovind, paid homage to Dr Shanker Dayal Sharma, former President of India, on his birth anniversary at Rashtrapati Bhavan today (August 19, 2020). The President and officials of Rashtrapati Bhavan, paid floral tributes in front of the portrait of Dr Shanker Dayal Sharma.

রাস্ত্রপতিগী লোইশঙ
ভারতকী রাস্ত্রপতীনা দা. শঙ্কর দয়াল শর্মগী মফমদা মহাক্কী মপোক নুমিৎনা লাকপদা ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে
19 AUG 2020 11:57AM by PIB Imphal
ভারতকী রাস্ত্রপতী শ্রী রাম নাথ কোবিন্দনা ভারতকী হান্নগী রাস্ত্রপতী ওইরম্বা দা. শঙ্কর দয়াল শর্মগী মপোক নুমিৎনা লাকপদা ঙসি (ওগস্ত ১৯, ২০২০) রাস্ত্রপতী ভাবন্দা মহাক্কী মফমদা ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে। রাস্ত্রপতী অমসুং রাস্ত্রপতী ভাবনগী ওফিসিএলশিংনা দা. শঙ্কর দয়াল শর্মগী অয়েকপা শক্তমদা লৈ কত্তুনা ইকাই খুম্নবা উৎখি।