গৃহ মন্ত্ৰালয়
আন্তঃৰাষ্ট্ৰীয় যুৱ দিৱস উপলক্ষে গৃহ মন্ত্ৰী শ্ৰী অমিত শ্বাহৰ শুভেচ্ছা বাণী
‘যুৱ-প্ৰজন্ম যি কোনো ৰাষ্ট্ৰৰ বাবেই মহা শক্তিৰ আধাৰ, সম্পদ। দূৰন্ত আকাংক্ষা আৰু দক্ষতাৰে সমৃদ্ধ যুৱ-শক্তিক লৈ ভাৰত বাস্তৱিকতেই আশিষধন্য হৈছে’
‘সুযোগকক নিজৰ ভাঁজত গঢ়াৰ ক্ষেত্ৰত দক্ষ আৰু অত্যুত্সাহী যুৱক-যুৱতীসকল দৰাচলতেই সক্ষম’
আমাৰ যুৱক-যুৱতীসকলৰ অদম্য সম্ভাৱনাক পূৰ্ণতা দিয়াৰ লক্ষ্যৰেই মোডী চৰকাৰে ‘দক্ষ ভাৰত’, ‘ষ্টাৰ্ট-আপ ইণ্ডিয়া’, ‘মে’ক ইন ইণ্ডিয়া’, ‘এনইপি’ আদি কাৰ্যক্ৰম ৰূপায়ণৰ সিদ্ধান্ত গ্ৰহণ কৰিছে’
‘যুৱ প্ৰজন্মই প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ নতুন ভাৰতৰ দৃষ্টিভংগীক সাকাৰ কৰাৰ বাবে আহোপুৰুষাৰ্থ কৰিব বুলি মই নিশ্চিত'
12 AUG 2020 1:21PM by PIB Guwahati
আন্তঃৰাষ্ট্ৰীয় যুৱ দিৱস উপলক্ষে আজি কেন্দ্ৰীয় গৃহ পৰিক্ৰমা বিভাগৰ মন্ত্ৰী অমিত শ্বাহে শুভ কামনা জ্ঞাপন কৰিছে। এই সন্দৰ্ভত প্ৰেৰণ কৰা এলানি টুইট বাৰ্তাত মন্ত্ৰীগৰাকীয়ে কয়, ‘যুৱ-প্ৰজন্ম যি কোনো ৰাষ্ট্ৰৰ বাবেই মহা শক্তিৰ আধাৰ, সম্পদ। দূৰন্ত আকাংক্ষা আৰু দক্ষতাৰে সমৃদ্ধ যুৱ-শক্তিক লৈ ভাৰত বাস্তৱিকতেই আশিষধন্য হৈছে’।
‘সুযোগকক নিজৰ ভাঁজত গঢ়াৰ ক্ষেত্ৰত দক্ষ আৰু অত্যুত্সাহী যুৱক-যুৱতীসকল দৰাচলতেই সক্ষম’।
আমাৰ যুৱক-যুৱতীসকলৰ অদম্য সম্ভাৱনাক পূৰ্ণতা দিয়াৰ লক্ষ্যৰেই মোডী চৰকাৰে ‘দক্ষ ভাৰত’, ‘ষ্টাৰ্ট-আপ ইণ্ডিয়া’, ‘মে’ক ইন ইণ্ডিয়া’, ‘এনইপি’ আদি কাৰ্যক্ৰম ৰূপায়ণৰ সিদ্ধান্ত গ্ৰহণ কৰিছে’।
‘যুৱ প্ৰজন্মই প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ নতুন ভাৰতৰ দৃষ্টিভংগীক সাকাৰ কৰাৰ বাবে আহোপুৰুষাৰ্থ কৰিব বুলি মই নিশ্চিত’।

Ministry of Home Affairs
Union Home Minister, Shri Amit Shah conveys greetings to mark the International Youth Day
“The greatest strength and asset of any nation is its youth. India is truly blessed to have a youth power filled with tremendous ambitions and skills”
“Skilled and enthused youth have the power to make the best of the opportunities on their way”
“Modi Government with its decisions like Skill India, Start-Up India, Make in India & NEP is creating an ecosystem to unlock the immense potential of our youth”
“I am sure the youth will continue to strive towards Prime Minister Modi’s vision of a New India”
12 AUG 2020 1:21PM by PIB Delhi
Union Home Minister, Shri Amit Shah conveyed greetings to mark the International Youth Day. In a series of tweets, he said “The greatest strength and asset of any nation is its youth. India is truly blessed to have a youth power filled with tremendous ambitions and skills. I am sure that they will continue to strive towards Prime Minister Shri Narendra Modi’s vision of New India”.
Union Home Minister said, “Skilled & enthused youth have the power to make the best of the opportunities on their way”.
Shri Amit Shah added “Prime Minister Shri Narendra Modi ji’s Government with its decisions like Skill India, Start-Up India, Make in India &New Education Policy (NEP) has been constantly creating an ecosystem to unlock the immense potential of our youth”.