Ministry of Home Affairs
Union Home Minister, Shri Amit Shah conveys greetings to mark the International Youth Day
“The greatest strength and asset of any nation is its youth. India is truly blessed to have a youth power filled with tremendous ambitions and skills”
“Skilled and enthused youth have the power to make the best of the opportunities on their way”
“Modi Government with its decisions like Skill India, Start-Up India, Make in India & NEP is creating an ecosystem to unlock the immense potential of our youth”
“I am sure the youth will continue to strive towards Prime Minister Modi’s vision of a New India”
12 AUG 2020 1:21PM by PIB Delhi
Union Home Minister, Shri Amit Shah conveyed greetings to mark the International Youth Day. In a series of tweets, he said “The greatest strength and asset of any nation is its youth. India is truly blessed to have a youth power filled with tremendous ambitions and skills. I am sure that they will continue to strive towards Prime Minister Shri Narendra Modi’s vision of New India”.
Union Home Minister said, “Skilled & enthused youth have the power to make the best of the opportunities on their way”.
Shri Amit Shah added “Prime Minister Shri Narendra Modi ji’s Government with its decisions like Skill India, Start-Up India, Make in India &New Education Policy (NEP) has been constantly creating an ecosystem to unlock the immense potential of our youth”.

য়ুমলৈ-কৈরৈ মন্ত্রালয়
য়ুনিয়ন হোম মিনিস্তর, শ্রী অমিত শাহনা ইন্তরনেস্নেল য়ুথ দেবু নীংশিংবা ওইনা য়াইফ পাউজেল পীখ্রে
“লৈবাক অমগী খ্বাইদগী চাউবা মপাঙ্গল অমসুং লন অসি মখোয়গী নহারোলশিংনি। ভারত অসি আশা ৱাংবা অমসুং স্কিলশিংনা থল্লবা নহারোলশিং লৈবগীদমক্তা তশেংনা লাইবক ফৈ”
“হৈ-শিংলবা অমসুং থৱাই য়াওবা নহাশিংনা মখোয়না থেংনবা খুদোংচাবশিং অদু খ্বাইদগী হেন্না ফবা মওংদা শিজিন্নবা ঙম্বগী পাঙ্গল লৈ”
“মোদি সরকারগী ৱারেপশিং খুদম ওইনা স্কিল ইন্দিয়া, স্তার্ত-অপ ইন্দিয়া, মেক ইন ইন্দিয়া অমসুং এন.ই.পি. অসিনা ঐখোয়গী নহাশিংগী য়াম্লবা পোতেন্সিয়েল অদু পুথোক্নবা ইকোসীস্তেম অমা শেম্লি ”
“নহাশিং অসিনা প্রধান মন্ত্রী মোদিগী অনৌবা ভারতকী মঙলান অদুগী মাইকৈ তম্না লেপ্তনা হোৎনগনি হায়বা ঐহাক্না থাজৈ”
12 AUG 2020 1:21PM by PIB Imphal
য়ুনিয়ন হোম মিনিস্তর, শ্রী অমিত শাহনা ইন্তরনেস্নেল য়ুথ দেবু নীংশিংবা ওইনা য়াইফ পাউজেল পীখি। ত্বীত কয়া অমদা মহাক্না হায়খি “লৈবাক অমগী খ্বাইদগী চাউবা মপাঙ্গল অমসুং লন অসি মখোয়গী নহারোলশিংনি। ভারত অসি আশা ৱাংবা অমসুং স্কিলশিংনা থল্লবা নহারোলশিং লৈবগীদমক্তা তশেংনা লাইবক ফৈ। মখোয়না প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদিগী অনৌবা ভারতকী মঙলান অদুগী মাইকৈ তম্না লেপ্তনা হোৎনগনি হায়বা ঐহাক্না থাজৈ”
য়ুনিয়ন হোম মিনস্তরনা হায়খি, “হৈ-শিংলবা অমসুং থৱাই য়াওবা নহাশিংনা মখোয়না থেংনবা খুদোংচাবশিং অদু খ্বাইদগী হেন্না ফবা মওংদা শিজিন্নবা ঙম্বগী পাঙ্গল লৈ”।
“প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদিজিগী সারকারনা মখোয়গী ৱারেপশিং খুদম ওইনা স্কিল ইন্দিয়া, স্তার্ত-অপ ইন্দিয়া, মেক ইন ইন্দিয়া অমসুং এন.ই.পি. অসিনা ঐখোয়গী নহাশিংগী য়াম্লবা পোতেন্সিয়েল অদু পুথোক্নবা ইকোসীস্তেম অমা লেপ্তনা শেম্লি” হায়না শ্রী অমিত শাহনা মখা তাখি।