পাৱর মন্ত্রালয়
এন.তি.পি.সি. গ্রুপনা জুলাই থাগী ওইনা অপুনবা পুথোকপদা চাং চাদা ১৩.৩ য়ৌখ্রে
04 AUG 2020 6:24PM by PIB Imphal
এন.তি.পি.সি. গ্রুপগী থাগী পাৱর পুথোকপগী চাং অসি জুন ২০দা ২৩.৫৯ ওইখিবা অসিগা চাংদম্নবদা জুলাই ২০ চাদা ১৩.৩ কাখৎখিদুনা জুলাই ২০দা ২৬.৭৩দা হেনগৎখ্রে।
এন.তি.পি.সি. লিমিতেদনা থোকখিবা স্তেতমেন্তকী মতুং ইন্না, এন.তি.পি.সি. কোয়লা স্তেসনশিংনা জুলাই-১৯দা বি.য়ু. ২০.৭৪গা চাংদম্নবদা বি.য়ু. ২১.৮৯ পুথোক্তুনা চহি-চহিগী ওইনা চাদা ৫.৬ হেনগৎখি হায়না রেজিস্তর তৌখি। ছতিসগরদা লৈবা এন.তি.পি.সি. কোর্বা(মেগাৱাত্ত ২৬০০) অসিনা জুলাই ২০২০দা পি.এল.এফ. অসি চাদা ১০০ য়ৌখি।
মেগাৱাত্ত ৬২৯১০গী অপুনবা চাংদা ইন্সতোল তৌদুনা এন.তি.পি.সি. গ্রপকী কোয়লাগী ২৪, য়ানশিন্নবা গ্যাস/লিক্বিদ ফ্যুএলগী ৭, হাইদ্রোগী ১, সবসিদিয়রী অমসুং জে.এন. পাৱর স্তেসন ২৫ য়াওবা রিন্যুএবলশিং য়াওনা পাৱর স্তেসন ৭০ লৈ।

Ministry of Power
NTPC Group achieves 13.3% growth in gross generation in July
04 AUG 2020 6:24PM by PIB Delhi
NTPC group's monthly power generation rose by a robust 13.3% to 26.73 BUs in the month of July’20 compared to 23.59 BUs in June’20.
As per a statement issued by NTPC Ltd., NTPC Coal stations registered a growth of 5.6% on a YoY basis with generation of 21.89 BU compared to 20.74 BU in July’19. NTPC Korba (2600 MW) in Chhattisgarh achieved over 100% PLF during the month of July 2020.
With a total installed capacity of 62910 MW, NTPC Group has 70 Power stations comprising of 24 Coal, 7 combined cycle Gas/Liquid Fuel, 1 Hydro, 13 Renewables along with 25 Subsidiary & JV Power Stations.