ইলেক্ত্রোনিক্স অমসুং আই.তি. মন্ত্রালয়
অনৌবা পুথোকপা অমসুং মশাগী ওক্নবা পুথোক্নবগী থৌনা লৈহন্নবা মাইগোভনা ‘অত্মানির্ভর ভারত লোগো দিজাইন চাংদম্নবা’ পাংথোক্লগনি
31 JUL 2020 6:14PM by PIB Imphal
MyGov.in না ‘অত্মানির্ভর ভারত লোগো দিজাইন চাংদম্নবা’ পাংথোক্তুনা লৈবাক শীনবা থুংনা মীয়াম্না পীরকপা ফজবা অমসুং অনৌবা ৱাখল্লোনশিং য়ুম্ফম ওইরগা লোগো অমা শেমগৎতুনা ‘অত্মানির্ভর ভারত অভিয়ান’গী তোপতোপ্পা মশক অমা লৈনবা ভারত সরকারনা হোৎনরি। ইন্ত্রিশিং পীশিনবগী অরোইবা মতম ২০২০গী অগস্ত ৫গী অয়ুক পুং ১১.৪৫ ফাওবনি। মাইপাক্লবা লোগো অদু লুপা ২৫,০০০গী শেনগী মনা অমা পীগনি।
মাইগোভ অসি লৈবাক অসি চাউখৎ-থৌরাং অমসুং লৈবাক ঙাকপদা ভারতকী মীয়াম শরুক য়াবা হেনগৎহন্নবা প্রধান মন্ত্রী নরেন্দ্র মোদীনা হৌদোকখিবা মীয়ামগী প্লেতফোর্ম অমনি। মাইগোভনা তোঙান-তোঙানবা দিপার্তমেন্তশিং অমসুং শ্বাছ ভারত, দেখো অপনা দেস, লোকপাল অমসুং অতৈ কয়াগী লোগোশিং মীয়ামদগী লৌখি।
প্রধান মন্ত্রীগী অত্মানির্ভর ভারতকী পান্দম মখাদা, ভারতনা কমদৌনা খুদোংচাদবশিং থেংননবা থৌরাং তৌবগে অমসুং লৈবাক অসিগী মমাংদা তারিবা খুদোংচাবশিং লৌনবা হোৎনবগে হায়বা উৎলে। মশাগী ওক্নবা পুথোক্নবা থৌনা অমগা লোয়ননা ভারতনা কোবিদ-১৯ অকনবা মওংদা থেংনরি অমসুং ২০২০গী মার্চ মমাংদা পি.পি.ই অমতা শাখিদবা ভারতনা ঙসি নোংমদা পি.পি.ই লাখ ২ শাবা ঙম্লিবা অসিনা খুদম ওইরে।
মসিগী মথক্তা, তোঙান-তোঙানবা ওতোমোবাইল সেক্তর ইন্দস্ত্রিশিং থৱায় কন্নবা ভেন্তিলেতরশিং শাদুনা ভারতনা কমদৌনা খুদোংচাদবশিং থেংননবা থৌরাং তৌবগে অমসুং লৈবাক অসিগী মমাংদা তারিবা খুদোংচাবশিং লৌনবা হোৎনবগে হায়বা উৎলে।
খঙনিংবশিংগীদমক,চানবীদুনা পাউ লৌবীয়ু :
connect@mygov.nic.in

Ministry of Electronics & IT
'AatmaNirbhar Bharat Logo Design Contest' to be conducted by MyGov to Encourage the Spirit of Innovation & Self-Reliance
31 JUL 2020 6:14PM by PIB Delhi
The government of India is looking to have a distinct identity for 'AatmaNirbhar Bharat Abhiyan' by developing a logo based on creative and innovative inputs from the citizens of the country through the 'AatmaNirbhar Bharat Logo Design Contest' held on MyGov.in. The last date of submission of entries is 5th August2020 till 11.45 PM. The winning logo will be awarded a cash prize of Rs. 25,000/-.
MyGov is a citizen engagement platform launched by PM Narendra Modi to promote the active participation of Indian citizens in the Nation’s governance and development. MyGov has crowdsourced many logos of various departments and initiatives like Swachh Bharat, DekhoApnaDesh, Lokpal and many more.
Under the Prime Minister's vision of AatmaNirbhar Bharat, India has demonstrated how it rises up to the challenges it faces and uncovers opportunities presented before it. India has faced the COVID-19 situation with fortitude and a spirit of self-reliance, that is evident in the fact that from zero production of Personal Protection Equipment (PPE) before March 2020, India today has created a capacity of producing 2 lakh PPE kits daily, which is also growing steadily.
Additionally, India has demonstrated how it rises up to challenges and uncovers opportunities therein, as manifested in the re-purposing of various automobile sector industries to collaborate in the making of life-saving ventilators.
For any queries, please contact:
connect@mygov.nic.in