Election Commission
Bye Election to the Andhra Pradesh Legislative Council by the members of Legislative Assembly (MLAs)
30 JUL 2020 2:12PM by PIB Delhi
There is one casual vacancy in the Andhra Pradesh Legislative Council by the members of Legislative Assembly. The details of the vacancy are as follow:
Name of Member
Nature of election
Cause of vacancy
Term up to
Sri Mopidevi Venkata Ramana Rao
By MLAs
Resignation
on 01.07.2020
29.03.2023
2. The Commission, has decided to hold a bye-election to the Andhra Pradesh Legislative Council by the members of the Legislative Assembly to fill the above mentioned vacancy as per the following schedule: -
S.No.
Events
Dates
1.
Issue of Notifications
06th August, 2020 (Thursday)
1.
Last Date of making nominations
13th August, 2020 (Thursday)
1.
Scrutiny of nominations
14th August, 2020 (Friday)
1.
Last date for withdrawal of candidatures
17th August, 2020 (Monday)
1.
Date of Poll
24th August, 2020 (Monday)
1.
Hours of Poll
09:00 am to 04:00 pm
1.
Counting of Votes
24th August, 2020 (Monday) at 05:00 pm
1.
Date before which election shall be completed
26th August, 2020 (Wednesday)
3. Commission has also directed the Chief Secretary of the State to depute a senior officer from the State to ensure that the extant instructions regarding COVID-19 containment measures are complied with while making arrangements for conducting the elections.

ইলেক্সন কমিসন
আন্ধ্র প্রদেশ লেজিস্লেতিব কাউন্সিলগী লেজিস্লেতিব এসেম্বলীগী মীহুৎ (এম.এল.এ.)কী বাই-ইলেক্সন
30 JUL 2020 2:12PM by PIB Imphal
আন্ধ্র প্রদেশ লেজিস্লেতিব কাউন্সিলগী লেজিস্লেতিব এসেম্বলীগী মীহুৎ (এম.এল.এ.)কী কেজুএল ওইবা অহাঙবা অমা লৈরে। অহাঙবা অসিগী অকুপ্পা মরোল মখাদা পীরিঃ
মেম্বরগী মিং
মীখল পাংথোকপগী মওং
মরম
তর্ম লোয়বগী মতম
শ্রী মোপিদেবি বেঙ্কতা রমন্না রাও
এম.এল.এ.শিংনা
১/৭/২০২০দা ফম থাদোকখিবা
২৯/৩/২০২৩
কম্মিসন্না মখাদা পীরিবা সেদ্যুল অসিগী মতুং ইন্না হায়রিবা অহাংবশিং অসি মেনশিন্নবা লেজিস্লেতিব কাউন্সিলগী মীহুৎশিংনা আন্ধ্র প্রদেশ লেজিস্লেতিব কাউন্সিলগী বাই-ইলেক্সন পাংথোক্লগনি হায়না ৱারেপ লৌখ্রেঃ
মশিং
থৌরম
তাং
১
ৱারোল থোকপা
ওগস্ত ৬, ২০২০ (শগোলশেল)
২
মীরেপ-চে পীশিনবগী অরোয়বা নুমিৎ
ওগস্ত ১৩, ২০২০ (শগোলশেল)
৩
মীরেপ-চে য়েংশিনবা নুমিৎ
ওগস্ত ১৪, ২০২০ (ইরায়)
৪
মীরেপ-চে লৌথোকপগী অরোয়বা নুমিৎ
ওগস্ত ১৭, ২০২০ (নিংথৌকাবা)
৫
মীখলগী নুমিৎ
ওগস্ত ২৪, ২০২০ (নিংথৌকাবা)
৬
মীখল পাংথোকপগী পুংফম
অয়ুক্কী পুং ৯দগী নুংথিলগী পুং ৪ ফাওবা
৭
ভোৎ মশিং থীবা
ওগস্ত ২৪, ২০২০ (নিংথৌকাবা)গী নুংথিল পুং ৫
৮
নুমিৎ অসিগী মমাংদা মীখল পাংথোকপা লোয়শিনগদবনি
ওগস্ত ২৬, ২০২০ (য়ুমশকৈশা)
কম্মিসন্না মরী লৈনবা চীফ সেক্রেতরীশিংদা মীখল পাংথোক্নবা শিল-লাংবগা লোয়ননা কোবিদ-১৯দগী চেকশিন্নবা থৌওংশিং পাংথোকপগী থৌওংশিং য়েংশিন্নবা রাজ্য সরকারগী সেনিয় ওফিসার অমা খন্নবসু হায়খি।