Election Commission
Bye Elections to the Council of States from Uttar Pradesh and Kerala
30 JUL 2020 11:58AM by PIB Delhi
There are two casual vacancies in the Council of States one each from Uttar Pradesh and Kerala as per following details: -
State
Name of Members
Reason
Date of vacancy
Term Up to
Uttar Pradesh
Beni Prasad Verma
Death
27.03.2020
04.07.2022
Kerala
M.P. Veerendra Kumar
Death
28.05.2020
02.04.2022
2. The Commission has decided to hold bye-elections to the Council of States from Uttar Pradesh and Kerala to fill up the above said vacancies in accordance with the following schedule: -
S. No
Events
Dates
1
Issue of Notifications
06th August, 2020 (Thursday)
2
Last date of making nominations
13th August, 2020 (Thursday)
3
Scrutiny of nominations
14th August, 2020 (Friday)
4
Last date for withdrawal of candidatures
17th August, 2020 (Monday)
5
Date of Poll
24th August, 2020 (Monday)
6
Hours of Poll
09:00 am to 04:00 pm
7
Counting of Votes
24th August, 2020 (Monday) at 05:00 pm
8
Date before which election shall be completed
26th August, 2020 (Wednesday)
3. Commission has also directed the Chief Secretaries concerned to depute a senior officer from the State to ensure that the extant instructions regarding COVID-19 containment measures are complied with while making arrangements for conducting the elections.

ইলেক্সন কমিসন
উত্তর প্রদেশ অমসুং কেরলাগী রাজ্যগী কাউন্সিলগী বাই-ইলেক্সন
30 JUL 2020 11:58AM by PIB Imphal
উত্তর প্রদেশ অমসুং কেরলাগী রাজ্যগী কাউন্সিলগী ফম অমমম হাংদুনা অপুনবা কেজুএলগী ফম অনি হাংলি হায়না মখাগী ৱারোলশিং অসিগী মতুং ইন্না হায়রি।
রাজ্য
মেম্বরগী মিং
মরম
হাংবগী তাং
তর্ম লোয়বগী মতম
উত্তর প্রদেশ
বেনি প্রসাদ ভর্মা
লৈখিদবা
২৭/৩/২০২০
৪/৭/২০২২
কেরলা
এম.পি. ভীরেন্দ্র কুমার
লৈখিদবা
২৮/৫/২০২০
২/৪/২০২২
কম্মিসন্না মখাদা পীরিবা সেদ্যুল অসিগী মতুং ইন্না হায়রিবা অহাংবশিং অসি মেনশিন্নবা উত্তর প্রদেশ অমসুং কেরলাগী রাজ্য কাউন্সিলগী বাই-ইলেক্সন পাংথোক্লগনি হায়না ৱারেপ লৌখ্রেঃ
মশিং
থৌরম
তাং
১
ৱারোল থোকপা
ওগস্ত ৬, ২০২০ (শগোলশেল)
২
মীরেপ-চে পীশিনবগী অরোয়বা নুমিৎ
ওগস্ত ১৩, ২০২০ (শগোলশেল)
৩
মীরেপ-চে য়েংশিনবা নুমিৎ
ওগস্ত ১৪, ২০২০ (ইরায়)
৪
মীরেপ-চে লৌথোকপগী অরোয়বা নুমিৎ
ওগস্ত ১৭, ২০২০ (নিংথৌকাবা)
৫
মীখলগী নুমিৎ
ওগস্ত ২৪, ২০২০ (নিংথৌকাবা)
৬
মীখল পাংথোকপগী পুংফম
অয়ুক্কী পুং ৯দগী নুংথিলগী পুং ৪ ফাওবা
৭
ভোৎ মশিং থীবা
ওগস্ত ২৪, ২০২০ (নিংথৌকাবা)গী নুংথিল পুং ৫
৮
নুমিৎ অসিগী মমাংদা মীখল পাংথোকপা লোয়শিনগদবনি
ওগস্ত ২৬, ২০২০ (য়ুমশকৈশা)
কম্মিসন্না মরী লৈনবা চীফ সেক্রেতরীশিংদা মীখল পাংথোক্নবা শিল-লাংবগা লোয়ননা কোবিদ-১৯দগী চেকশিন্নবা থৌওংশিং পাংথোকপগী থৌওংশিং য়েংশিন্নবা রাজ্য সরকারগী সেনিয় ওফিসার অমা খন্নবসু হায়খি।