কমর্স অমসুং ইন্দস্ত্রী মন্ত্রালয়
ৱর্ল্দ ত্রেদ ওর্গনাইজেসন্দা ভারতকী এম্বাসেদর অমসুং পর্মনেন্ত রিপ্রজেন্তেতিব ওইরিবা শ্রী ব্রজেন্দ্র নবনীতনা দবল্যু.তি.ও.গী দিরেক্তর জেনরেলদা মহাক্কী চেপাও অদু পুথোক্তুনা উৎখ্রে
29 JUL 2020 6:36PM by PIB Imphal
ৱর্ল্দ ত্রেদ ওর্গনাইজেসন্দা ভারতকী এম্বাসেদর অমসুং পর্মনেন্ত রিপ্রজেন্তেতিব ওইরিবা শ্রী ব্রজেন্দ্র নবনীতনা জুলাই ২৮, ২০২০দা দবল্যু.তি.ও.গী দিরেক্তর জেনরেল শ্রী রোবর্তো অজেবেদোদা মহাক্কী চেপাও অদু পুথোক্তুনা উৎখ্রে, দবল্যু.তি.ও.না এম্বাসেদর ব্রজেন্দ্র নবনীতপু তরাম্না ওকখি অমসুং ৱর্ল্দ ত্রেদ ওর্গনাইজেসন্দা ভারতকী মরুওইবা থৌদাংবু থোইদোকপা মওংদা পুথোক্তুনা খংহনখি।

Ministry of Commerce & Industry
Brajendra Navnit, Ambassador & Permanent Representative of India to the WTO presents letter of Credentials to Director-General, WTO
29 JUL 2020 6:36PM by PIB Delhi
Mr. Brajendra Navnit, Ambassador & Permanent Representative of India to the World Trade Organization presented his letter of Credentials to Mr. Roberto Azevedo, Director-General, WTO on 28 July, 2020. Director-General, WTO welcomed Ambassador Brajendra Navnit and underlined India’s important role in the WTO.