ঙাকশেল মন্ত্রালয়
ঙাকশেল মন্ত্রালয়না নহারোলশিং অমসুং মীয়ামগী মরক্তা মরৈবাক নুংশিবগী ৱাখল পোকহননবা মাইগোবতা ‘আত্মনির্ভর ভারত- স্বতন্ত্র ভারত’কী ক্বীজ পাংথোক্লি
29 JUL 2020 3:09PM by PIB Imphal
লাক্কদৌরিবা নিং তম্বগী নুমিৎ থৌরম, ২০২০ পাংথোকপগী শরুক ওইনা‘ আত্মনির্ভর ভারত’কী ৱাখল্লোন অসি অচৌবা মওং অমদা শৌগৎখ্রে। জুলাই ২৯দগী অগস্ত ১০, ২০২০ ফাওবদা ঙাকশেল মন্ত্রালয়না নহারোলশিং অমসুং মীয়ামগী মরক্তা মরৈবাক নুংশিবগী ৱাখল পোকহন্নবা MyGov কা খুৎশম্নদুনা ‘আত্মনির্ভর ভারত- স্বতন্ত্র ভারত’তা ওনলাইন ক্বীজ পাংথোক্লি।
শেলগী মনা ১০ লৈগনি, মখোয়শি অদুদি মখাদা পীরিবা অসিগুম্না অহানবা, অনিশুবা, অহুমশুবা অমসুং কন্সোলেসন তরেৎঃ
(a) ১বা মনা লুপা ২৫,০০০/-
(b) ২শুবা মনা লুপা ১৫,০০০/-
(c) ৩শুবা মনা লুপা ১০,০০০/-
(d) কন্সোলেসন মনাশিং(তরেৎ) লুপা ৫,০০০/-
চহি ১৪ অমসুং মসিগী মথক্তা লৈবা ভারতকী নাগরিকশিংনা ক্বীজ অসিদা শরুক য়াবা য়াগনি অদুগা লাংতকনিংঙাই ওইবা মনাশিং ফংবিয়ু। ক্বীজ অসি মাইগোবগী পোর্তেলগী মখাদা পীরিবা লিঙ্ক অসিদা ফংবিগনি: https://quiz.mygov.in/quiz/aatmanirbhar-bharat-swatantra-bharat-quiz/

Ministry of Defence
MoD conducts ‘Atmanirbhar Bharat – Swatantra Bharat’ quiz on MyGov to create patriotic feeling among youth and masses
29 JUL 2020 3:09PM by PIB Delhi
As part of forthcoming Independence Day Celebrations 2020, the concept of ‘Atmanirbhar Bharat’ is being promoted in a big way. An online quiz competition on ‘Atmanirbhar Bharat – Swatantra Bharat’ is being conducted by Ministry of Defence (MoD) in coordination with MyGov during July 29 - August 10, 2020 in order to create patriotic feeling among youth and masses.
There will be 10 cash prizes i.e., first, second, third and seven consolation ones as under:
(a) 1st Prize Rs. 25,000/-
(b) 2nd Prize Rs. 15,000/-
(c) 3rd Prize Rs. 10,000/-
(d) Consolation prizes (seven) Rs. 5,000/-
Indian citizens aged 14 years and above can participate in the quiz and win the exciting prizes. The quiz is available in MyGov portal on the following link: https://quiz.mygov.in/quiz/aatmanirbhar-bharat-swatantra-bharat-quiz/