হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী কেস ফেতেলিতী রেত(সি.এফ.আর.) অসি মখা তানা ফগৎলক্তুনা চাদা ২.২৮ ওইরে
ফগৎলকপগী অপুনবা চাং অসি লাক্ষ ৯ হেনখ্রে
থংন-থংনা নুমীৎ ৪নি শুবা ওইনা নোংমদা ৩০,০০০ হেন্না ফগৎলকখ্রে
27 JUL 2020 1:23PM by PIB Imphal
কেন্দ্র অমসুং রাজ্য/য়ুনিয়ন কেরিতোরীশিংগী সরকারশিংনা হৌবদগী হৌনা হোৎনরকখিবা অসিনা হোসপিতালশিংদা লায়েংখিবা কেসশিংগী লান্থেং চত্থবগী মওংদা তেস্ত তৌবা অমসুং নিংথিজনা লায়েং চত্থদুনা ঙন্না খংদোক্তুনা তোঙান্না থমদুনা কেস ফেতেলিতী রেত অসি লেপ্তনা হন্থরক্তুনা লায়েংদুনা ফগৎলকপগী চাং অসি হেনগৎলক্লে।
নিংথিজনা লায়না অসি লৈহন্দনবগী লাল্লোং, লান্থেংনবগী মওংদা তেস্ত তৌবা অমসুং নিংথিজনা লায়েং চত্থবগী প্রোতোকোলশিংগা লোয়ননা অশেংবা থাক্তা চেকশিন্না য়েংশিন্নবগী মওংদা কেস ফেতেলিতী রেত অসি অদুক্কী মতিক হন্থরক্লি। কেস ফেতেলিতী রেত অসি লেপ্তনা হন্থরক্তুনা হৌজিক চাদা ২.২৮ ওইরে। ভারত অসি মালেমদা থ্বাইদগী হন্থবা ফেতেলিতী রেতশিং ওইরি।
থংন-থংনা নুমীৎ ৪নি শুবা ওইনা নোংমদা ৩০,০০০ হেন্না ফগৎলকপগী পরিং অসি মখা তারদুনা হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা অনাবা ৩১,৯৯১ দিসচার্জ তৌখ্রে। ফগৎখিবগী চাং অসি অপুনবা ওইনা লাক্ষ ২৪ হেনগৎখিদুনা হৌজিক ৯,১৭,৫৬৭ য়ৌরে। ফগৎলকখিবগী চাং অসি চাদা ৬৪ ওইরি।
শিবগী চাং অসি হন্থরকপগী মহৈনা মীশিং অসি হেন্না ফগৎলক্তুনা ফগৎখ্রবা কেসশিং(৪,৮৫,১১৪) অসি ঙসি এক্তিব কেসশিং(৪,৩২,৪৫৩)দগী হেনগৎখ্রে। হোসপিতাল অমদি য়ুমদা শেম্বা এক্তিব ওইবা কেসশিং খুদিংমক্কী ওইনা নিংথিজনা লায়েং ফংহল্লি।
অচুম্বা, অমসুং খুদক্কী ওইবা কোবিদ-১৯গা মরী লৈনবা তেক্নিকেল ইস্যু, গাইদলাইন অমসুং এদ্ভাইজরীশিংগী ঈ-পাউশিংগীদমক https://www.mohfw.gov.in/ দা অমসুং @MoHFW_INDIA দা চাং নাইনা চঙবীয়ু।

Ministry of Health and Family Welfare
India’s Case Fatality Rate (CFR) continues to improve and is 2.28%
Total Recoveries cross 9 lakh
More than 30,000 Recoveries/day for 4th Successive Day
27 JUL 2020 1:23PM by PIB Delhi
The focused efforts of Centre and State/UT governments on early detection and isolation through aggressive testing and efficient clinical management of hospitalized cases have shown results with continuously falling Case Fatality Rate and improving Recovery Rate.
With effective containment strategy, aggressive testing and standardized clinical management protocols based on holistic Standard of Care approach, the Case Fatality Rate has significantly dipped. The Case Fatality Rate is progressively falling and currently, it is 2.28%. India has one of the lowest fatality rates in the world.
Continuing the streak of more than 30,000 recoveries per day for the 4th successive day, 31,991 patients were discharged in the last 24 hours. This has taken the total recoveries beyond 9 lakh and the number currently stands at 9,17,567. The Recovery Rate is 64%.
As a result of low mortality and more people recovering, the recovered cases exceed the active cases (4,85,114) by 4,32,453 today. Medical attention continues to be provided to all active cases in hospitals and home settings.
For all authentic & updated information on COVID-19 related technical issues, guidelines & advisories please regularly visit: https://www.mohfw.gov.in/ and @MoHFW_INDIA.