প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
কাৰ্গিল বিজয় দিৱসত সশস্ত্ৰ বাহিনীলৈ প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ শ্ৰদ্ধাঞ্জলি
26 JUL 2020 10:45AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোডীয়ে কাৰ্গিল বিজয় দিৱস উপলক্ষ্যে সশস্ত্ৰ বাহিনীলৈ শ্ৰদ্ধা নিবেদন কৰে।
এক বাৰ্তাত প্ৰধানমন্ত্ৰী মোডীয়ে কয়-‘কাৰ্গিল বিজয় দিৱসত আমি আমাৰ সশস্ত্ৰ বাহিনীৰ সাহস আৰু সংকল্পৰ কথা স্মৰণ কৰিছোঁ, যিসকলে ১৯৯৯চনত অবিচলভাৱে আমাৰ জাতিক ৰক্ষা কৰিছিল। তেওঁলোকৰ বীৰত্বই প্ৰজন্মৰ পৰা প্ৰজন্মক অনুপ্ৰাণিত কৰিব।’

Prime Minister's Office
PM pays homage to armed forces on Kargil Vijay Diwas
26 JUL 2020 10:45AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, has paid homage to armed forces on Kargil Vijay Diwas.
"On Kargil Vijay Diwas, we remember the courage and determination of our armed forces, who steadfastly protected our nation in 1999. Their valour continues to inspire generations", the Prime Minister said.