ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
କାରଗିଲ ବିଜୟ ଦିବସ ଅବସରରେ ସଶସ୍ତ୍ର ସେନାଙ୍କୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ଶ୍ରଦ୍ଧାଞ୍ଜଳି
26 JUL 2020 10:45AM by PIB Bhubaneswar
କାରଗିଲ ବିଜୟ ଦିବସ ଅବସରରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ସଶସ୍ତ୍ର ସେନା ପ୍ରତି ଶ୍ରଦ୍ଧାଜଳି ଜ୍ଞାପନ କରିଛନ୍ତି ।
“କାରଗିଲ ବିଜୟ ଦିବସ ଅବସରରେ ଆମେ ଆମ ସଶସ୍ତ୍ର ସେନାର ସାହସ ଓ ସଂକଳ୍ପକୁ ସ୍ମରଣ କରୁଛୁ, ଯେଉଁମାନେ କି 1999 ମସିହାରେ ଆମ ଦେଶକୁ ସୁରକ୍ଷିତ ରଖିଥିଲେ । ସେମାନଙ୍କ ଏହି ସାହସ ଭବିଷ୍ୟତ ପିଢିକୁ ଅନୁପ୍ରାଣିତ କରିବ,” ବୋଲି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି ।

Prime Minister's Office
PM pays homage to armed forces on Kargil Vijay Diwas
26 JUL 2020 10:45AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, has paid homage to armed forces on Kargil Vijay Diwas.
"On Kargil Vijay Diwas, we remember the courage and determination of our armed forces, who steadfastly protected our nation in 1999. Their valour continues to inspire generations", the Prime Minister said.