পাৱর মন্ত্রালয়
এন.ঐচ.পি.সি.না ব্লদ দোনেসন কেম্প শিনখ্রে
13 JUL 2020 7:01PM by PIB Imphal
ভারতকী মরু ওইবা হাইদ্রোপাৱর কম্পনী ওইরিবা অমসুং পাৱর মন্ত্রালয়গী মখাদা লৈবা কেতগোরী- I পি.এস.য়ু.গী ‘মিনি রত্না’ অমা ওইরিবা এন.ঐচ.পি.সি. লিমিতেদনা ফরিদবাদকী মিদতাউনগী রোতরী ক্লবকা লোয়ননা ফরিদবাদকী এন.ঐচ.পি.সি. রেসিদেন্তিএল কোলোনীদা ১২.০৭.২০২০দা ব্লদ দোনেসন কেম্প অমা শিনখ্রে।
এন.ঐচ.পি.সি.কী সি.এম.দি. ওইরিবা শ্রী এ.কে. সিংহনা মহাক্কী লোয়নবী শ্রীমতি সুধা সিংহগা লোয়ননা এন.ঐচ.পি.সি.গী দিরেক্তর (পর্সনেল) শ্রী এন.কে, জেন, এন.ঐচ.পি.সি.গী মকোক থোংবা ওফিসরশিং অমসুং রোতরী ক্লবকী মীহুৎশিং য়াওরগা কেম্প অসি হৌদোকখি। থৌরম অসিদা শ্রী এ.কে. সিংহনা ৱারোল পীরদুনা হায় মালেম পুম্বদা শোকহল্লিবা কোবিদ-১৯গী অৱাবা তানফম অসিগী মনুংদা হোস্পিতালশিংদা ঈগী অৱাৎপা থেংনরি অমসুং এন.ঐচ.পি.সি.না ব্লদ দোনেসন কেম্প অসি ব্লদ বেঙ্কশিংবু মতেং পাংবা ঙম্নবা শিনবনি। মহাক্না খোঙথাং অসিবু থাগৎখি অমসুং এন.ঐচ.পি.সি.গী ইমপ্লোয়িশুং অমসুং মখোয়গী ইমুংগী মীহুৎশিংনা অফবা থবক অসিদা মতেং পাংনবা হায়খি। ব্লদ দোনেসন কেম্প অসিদগী কান্নবা ফংবগা লোয়ননা ঈ য়ুনিৎ ৭৫ লৌবা ঙমখি।
থৌরম অসিদা ফরিদবাদকী মিদতাউনগী রোতরী ক্লবকী থৌ পুরিবশিং, প্রসিদেন্ত ওইরিবা শ্রী পঙ্কজ গর্গ, সেক্রেতরী ওইরিবা দা. অশিশ ৱর্মা অমসুং ত্রেজরর ওইরিবা শ্রী সচিন খোসলানা এন.ঐচ.পি.সি.না খোঙথাং অসি লৌখত্তুনা অমসুং কেম্প অসি পাঙথোক্তুনা অচৌবা মায় পাকপা অমা ওইবা ঙমহনবগী থাগৎপা ফোঙদোকখি।
পি.পি.ই. কিৎশিং, মাস্কশিং অমসুং সেনিতাইজরশিং য়েন্থোকপা, দিসইনফেসক্তেসনগী থবক চত্থবশিং, ক্বারেন্তিন ফেসিলিতীশিং হাংদোকপা, আই.সি.য়ু.গী থাংদোক-থাংজিন তৌবা য়াবা ভেন্তিলেতরশিং, ক্রাশ কার্ত, ইমর্জেন্সী রিকোবরী ত্রোলিশিং, ব্লদ এনালাইজরশিং, অলত্রা সাউন মেছিনশিং, এনেসথেসিবা ৱর্ক স্তেসনশিং অসিগুম্বা মখল কয়াগী খোঙথাংগী খুত্থাংদা ভারত্তা লৈরিবা এন.ঐচ.পি.সি.না কোবিদ-১৯ শন্দোকপা থিংনবা মতেং পাংলি। লায়চৎ মনুং অসিদা এন.ঐচ.পি.সি.না মখোয়গী প্রোজেক্ত হোস্পিতালশিং অমসুং দিস্পেন্সরীশিংদা মখোয়গী কত্থোক্লবা দোক্তরশিংগী তিমনা ২৪ x৭ মেদিকেল সর্ভিসশিং ফংহল্লি।

Ministry of Power
NHPC organizes Blood Donation Camp
13 JUL 2020 7:01PM by PIB Delhi
NHPC Limited, India’s premier hydropower company and a ‘Mini Ratna’ Category-I PSU under Ministry of Power, in association with Rotary Club of Faridabad Midtown, organized a blood donation camp on 12.07.2020 at NHPC Residential Colony, Faridabad.
Shri A.K. Singh, CMD, NHPC along with his wife Smt. Sudha Singh inaugurated the camp in the presence of Shri N.K. Jain, Director (Personnel), NHPC, senior officers of NHPC and Rotary club members. Speaking on the occasion, Shri A.K. Singh said that during these unprecedented times of Covid-19 affecting the world, hospitals are running short of blood and NHPC has organized this blood donation camp as an effort to support blood banks. He lauded this initiative and urged NHPC employees and their family members to associate with this noble cause. The blood donation camp witnessed good response and total 75 units of blood were collected.
On this occasion, office bearers of Rotary Club of Faridabad Midtown, Shri Pankaj Garg, President, Dr. Ashish Verma, Secretary and Shri Sachin Khosla, Treasurer thanked NHPC for taking this initiative and conducting this camp and thereby making it a successful event.
NHPC across India has been contributing in preventing the spread of Covid-19 through various initiatives such as distribution of PPE kits, masks & sanitizers, disinfection drives, creation of quarantine facilities, providing portable ventilators for ICU, crash cart, emergency recovery trolleys, blood analyzers, ultra sound machines, anesthesia work stations etc. NHPC through its dedicated team of doctors at its project hospitals and dispensaries is providing 24 x7 medical services during this pandemic.