রোদ ত্রান্সপোর্ত অমসুং হাইৱে মন্ত্রালয়
শ্রী গদকারিনা হরিয়ানাদা লুপা কোতি ২০,০০০গী মথক্তা ওইবা অনৌবা ইকোনোমিক কোরিদোর প্রোজেক্ত কয়া অমা শঙ্গাগদৌরি অমসুং উরেপ-উয়ুং তমগদৌরি
13 JUL 2020 5:04PM by PIB Imphal
কেন্দ্রগী রোদ ত্রান্সপোর্ত, হাইৱেজ অমসুং এম.এস.এম.ই.শিংগী মন্ত্রী শ্রী নীতিন গদকারিনা লাক্লিবা ১৪দা হরিয়ানাদা লুপা কোতি ২০,০০০গী মথক্তা ওইবা অনৌবা ইকোনোমিক কোরিদোরগী শরুক অমা ওইনা হাইৱেশিংগী প্রোজেক্ত কয়া অমা শঙ্গাগদৌরি অমসুং উরেপ-উয়ুং তমগদৌরি। ৱেবতা য়ুমফম ওইবা থৌরম অসিদা হরিয়ানাগী মুখ্য মন্ত্রী শ্রী মানোহল লালনা সভাপতি ওইগদৌরি।
শঙ্গাগদৌরিবা প্রোজেক্তশিং অসিদা লুপা কোতি ১১৮৩ চংগদবা এন.ঐচ. ৩৩৪ বি.গী কি.মি. ৩৫.৪৫গী রোহনা/ হাসনগরদগী ঝাঝার সেক্সন, লুপা কোতি ৮৫৭ চংগদবা এন.ঐচ. ৭১গী লেন- ৪ ওইবা কি.মি. ৭০গী পঞ্জাব- হরিয়ানা বোর্দরদগী জিন্দ সেক্সন অমসুং লুপা কোতি ২০০ চংগদবা এন.ঐচ. ৭০৯দা লেন ২গী কি.মি. ৮৫.৩৬গী লম্বিদা অহেনবা মতাই পাকথোকপা য়াওবা জিন্দ-কর্নাল হাইৱে য়াওরি।
উরেপ-উয়ুং তমগদৌরিবা প্রোজেক্তশিং অদুদা লুপা কোতি ৮৬৫০ চংগদবা পেকেজ ৮দা এন.ঐচ. ১৫২ দি.দা লেন-৬ ওইবা কি.মি. ২২৭গী ইস্মেলপুরদগী নার্নাউল ফাওবগী এক্সেস কন্ত্রোলদ গ্রীনফীলদ এক্সপ্রেসৱে, লুপা কোতি ১৫২৪ চংগদবা এন.ঐচ. ৩৫২ দবল্যু.গী লেন-৪ ওইবা কি.মি. ৪৬কী গুরুগ্রাম পাতাউদি-রেৱারি সেক্সন, লুপা কোতি ৯২৮ চংগদবা লেন-৪ ওইবা কি.মি. ১৪.৪গী রেৱারি বাইপাস, লুপা কোতি ১০৫৭ চংগদবা এন.ঐচ. ১১গী লেন-৪ ওইবা কি.মি. ৩০.৪৫গী রেৱারি-অতেলি সেক্সন, লুপা কোতি ১৩৮০ চংগদবা এন.ঐচ. ১৪৮ বি., এন.ঐচ. ১১ অমসুং ঐন.ঐচ. ১১গী নার্নাউলদগী অতেলি মন্দি সেক্সন ফাওবগী লেন-৬ ওইবা কি.মি. ৪০.৮গী নার্নাউল বাইপাস, লুপা কোতি ১২০৭ চংগদবা এন.ঐচ. ৩৫২ এ.গী লেন-৪ ওইবা কি.মি. ৪০.৬কী জিন্দ গোহানা (পেকেজ ১, গ্রীনফীলদ এলাইনমেন্ত), লুপা কোতি ১৫০২ চংগদবা এন.ঐচ. ৩৫২ এ.গী লেন-৪ ওইবা কি.মি. ৩৮.২৩গী গোহানা-সোনিপত সেক্সন, অমসুং লুপা কোতি ১৫০৯ চংগদবা এন.ঐচ. ৩৩৪ বি.দা লেন-৪গী কি.মি. ৪০.৪৭ শাংবা য়ুপি-হরিয়ানা বোর্দরগী রোহা ফাওবগি প্রোজেক্ত য়াওরি।
হায়রিবা প্রোজেক্তশিং অসিনা রাজ্য অসিগী মনুংদা খক্তা নত্তনা অতোপ্পা রাজ্যশিংদা খুদম ওইনা পঞ্জাব, রাজস্থান, দিল্লী অমসুং উত্তর প্রদেশতা য়াম্না কোম্না চৎ-থোক চৎশিনগী থৌওং য়াহন্দুনা হরিয়ানাগী মীয়ামদা য়াম্না চাউনা খুদোংচাবা পীগনি। প্রোজেক্ত অসিনা মতম চংবা, থাও তিংবা অমসুং শেল চংবগী চাং হন্থহনগনি অমসুং রাজ্য অসিগী শোত্থরবা মফমশিংদা চাওখৎ-থৌরাংগী থবক্তা হেন্না মপাঙ্গল কনখৎহনগনি।

Ministry of Road Transport & Highways
Shri Gadkari to inaugurate and lay foundation stones various new economic corridor projects worth over Rs 20,000 crore in Haryana
13 JUL 2020 5:04PM by PIB Delhi
Union Minister for Road Transport, Highways and MSMEs Shri Nitin Gadkari will inaugurate and lay the foundation stones of various Highway projects as part of a new economic corridor worth over Rs 20 thousand crore in Haryana on the coming 14th. This web based function will be presided over by the Chief Minister of Haryana Shri Manohal Lal.
The projects for inauguration include the 35.45 km 4-lane Rohna/Hasangarh to Jhajjar section of NH 334B costing Rs 1183 crore, the 70 km 4-laning of Punjab-Haryana Border to Jind section of NH 71 costing Rs 857 crore, and the 85.36 km 2-lane with paved shoulders Jind-Karnal Highway on NH 709 costing Rs 200 crore.
The projects for foundation stone laying include the 227 km 6-lane access controlled Greenfield expressway fro Ismailpur to Narnaul on NH 152D in 8 packages costing Rs 8650 crore, the 46 km 4-lane Gurugram Pataudi-Rewari section of NH 352W costing Rs 1524 crore, the 14.4 km 4-lane Rewari Byepass costing Rs 928 crore, the 30.45 km 4-lane Rewari-Ateli Mandi section of NH 11 costing Rs 1057 crore, the 40.8 km 6-lane Narnaul Byepass on NH 148B, NH 11 and Narnaul to Ateli Mandi section of NH 11 costing Rs 1380 crore, the 40.6 km 4-lane Jind-Gohana (Pkg 1, Greenfield alignment) of NH 352A costing Rs 1207 crore, the 38.23 km 4-lane Gohana-Sonipat section of NH 352A costing Rs 1502 crore, and the 40.47 km 4-lane UP-Haryana Border to Roha on NH 334B costing Rs 1509 crore.
These projects will benefit people of Haryana in big way by providing smooth connectivity wihin State, as well as to other States like Punjab, Rajasthan, Delhi and Uttar Pradesh. The projects will also save on time, fuels and cost, as also boost development in backward areas of tge State.