য়ুমলৈ-কৈরৈ মন্ত্রালয়
গৃহ মন্ত্রালয়না য়ুনিবর্সিতী অমসুং ইন্সতিত্যুসনশিংনা পরিখা পাংথোকপগী অয়াবা পীখ্রে
06 JUL 2020 8:14PM by PIB Imphal
গৃহ মন্ত্রালয়না য়ুনিয়ন হায়র সেকন্দরী ইদুকেসন সেক্রেতরীদা ঙসি ইবা চিথি অমদা য়ুনিবর্সিতী অমসুং ইন্সতিত্যুসনশিংনা পরিখা পাংথোকপগী অয়াবা পীখ্রে। অরোয়বা তর্ম একজামিনেসনশিং অসি য়ু.জি.সি.গী য়ুনিবর্সিতীশিংগী একজামিনেসন অমসুং একাদেমিক কেলেন্দরগী গাইদলাইনগী মতুং ইন্না শোয়দনা পাংথোক্কদবনি অমসুং স্তেন্দর্দ ওপরেতিং প্রোসিজর (এস.ও.পি.)গী মতুং ইন্না কেন্দ্রগী হকশেল অমসুং য়াইফ য়ুম্বাল মন্ত্রালয়নশু অয়াবা পীখ্রে।

Ministry of Home Affairs
Ministry of Home Affairs permits conduct of examinations by Universities and Institutions
06 JUL 2020 8:14PM by PIB Delhi
Ministry of Home Affairs, in a letter to Union Higher Education Secretary, today permitted conduct of examinations by Universities and Institutions. The final Term Examinations are to be compulsorily conducted as per the UGC Guidelines on Examinations and Academic Calendar for the Universities; and as per the Standard Operating Procedure (SOP) approved by the Union Ministry of Health & Family Welfare.