Ministry of Home Affairs
Ministry of Home Affairs permits conduct of examinations by Universities and Institutions
06 JUL 2020 8:14PM by PIB Delhi
Ministry of Home Affairs, in a letter to Union Higher Education Secretary, today permitted conduct of examinations by Universities and Institutions. The final Term Examinations are to be compulsorily conducted as per the UGC Guidelines on Examinations and Academic Calendar for the Universities; and as per the Standard Operating Procedure (SOP) approved by the Union Ministry of Health & Family Welfare.

ସ୍ଵରାଷ୍ଟ୍ର ବ୍ୟାପାର ମନ୍ତ୍ରଣାଳୟ
ବିଶ୍ୱବିଦ୍ୟାଳୟ ଏବଂ ଅନୁଷ୍ଠାନ ଦ୍ୱାରା ପରୀକ୍ଷା ପରିଚାଳନା ପାଇଁ ଗୃହ ମନ୍ତ୍ରଣାଳୟର ଅନୁମତି
06 JUL 2020 8:14PM by PIB Bhubaneswar
ଆଜି ଗୃହ ମନ୍ତ୍ରଣାଳୟ କେନ୍ଦ୍ର ଉଚ୍ଚଶିକ୍ଷା ସଚିବଙ୍କୁ ଲେଖିଥିବା ଚିଠିରେ ବିଶ୍ୱବିଦ୍ୟାଳୟ ଏବଂ ଅନୁଷ୍ଠାନଗୁଡିକୁ ପରୀକ୍ଷା ପରିଚାଳନା ପାଇଁ ଅନୁମତି ଦେଇଛନ୍ତି । ଚୁଡ଼ାନ୍ତ ପର୍ଯ୍ୟାୟ ପରୀକ୍ଷାଗୁଡ଼ିକ ବାଧ୍ୟତାମୂଳକ ଭାବରେ ବିଶ୍ୱବିଦ୍ୟାଳୟଗୁଡ଼ିକ ପାଇଁ ପରୀକ୍ଷା ଏବଂ ଶିକ୍ଷା ବର୍ଷ ଉପରେ ୟୁଜିସି ମାର୍ଗଦର୍ଶିକା ଏବଂ କେନ୍ଦ୍ର ସ୍ୱାସ୍ଥ୍ୟ ଏବଂ ପରିବାର କଲ୍ୟାଣ ମନ୍ତ୍ରଣାଳୟ ଦ୍ୱାରା ଅନୁମୋଦିତ ଏସଓପି ଅନୁଯାୟୀ କରିବାକୁ ହେବ ।