শেল-থুম মন্ত্রালয়
সোভেরেন গোল্দ বোন্দ স্কিম ২০২০-২১ (সেরিজ IV) – ইসু মমল
04 JUL 2020 12:32PM by PIB Imphal
ভারত লৈঙাক্কী এপ্রিল ১৩, ২০২০দা থোকখিবা নোতিফিকেসন নম্বর ক গী মতুং ইন্না সোভেরেন গোল্দ বোন্দ ২০২০-২১ (সেরিজ IV) জুলাই ৬তগী ১০, ২০২০ ফাওবদা সেত্তলমেন্ত মতম জুলাই ১৪, ২০২০ ওইরগা হাংদোক্কনি‍। জুলাই ৩, ২০২০দা আর.বি.আই.না থোকখিবা প্রেস রিলীজতসু পনখিবা মতুং ইন্না সব্সক্রিপসন মতম মনুংদা বোন্দ অসিগী ইসু মমল গ্রাম অমদা লুপা ৪,৮৫২ (লুপা লিশিং মরি চানিপান য়াঙ্খৈনিথোই) ওইগনি‍।
ভারত লৈঙাক্না রিজর্ভ বেঙ্ক ওফ ইন্দিয়াগা তানরবা মতুংদা ওনলাইনদা এপ্লাই তৌরকপা অমদি দিজিতেল মোদতা শেন থিরকপা ইনভেস্তরশিংগীদমক্তা গ্রাম অমদা লুপা ৫০ (লুপা য়াঙ্খৈ)গী দিস্কাউন্ত পীননবা ফিরেপ লৌরে‍। অসিগুম্বা ইনভেস্তরশিংগীদমক্তা সনা বোন্দগী ইসু মমল অসি গ্রাম অমদা লুপা ৪,৮০২ (লুপা লিশিং মরি চানিপান শুপ্না অনি) ওইগনি‍।

Ministry of Finance
Sovereign Gold Bond Scheme 2020-21 (Series IV) – Issue Price
04 JUL 2020 12:32PM by PIB Delhi
In terms of Government of India Notification No. F.No.4(4)-B/(W&M)/2020 dated April 13, 2020, Sovereign Gold Bonds 2020-21 (Series IV) will be opened for the period July 6-10, 2020 with Settlement date July 14, 2020. The issue price of the Bond during the subscription period shall be Rs `4,852 (Rupees Four thousand Eight hundred Fifty Two only) – per gram, as also published by RBI in their Press Release dated July 03, 2020.
Government of India in consultation with the Reserve Bank of India has decided to allow discount of Rs `50 (Rupees Fifty only) per gram from the issue price to those investors who apply online and the payment is made through digital mode. For such investors the issue price of Gold Bond will be Rs `4,802 (Rupees Four thousand Eight hundred and two only) per gram of gold.