মন্ত্রীমন্দল
কেবিনেৎনা উত্তর প্রদেশকী কুশিনগর এয়র্পোরতপু ইন্তর্নেসেনেল এয়র্পোরত হায়না লাওথোকপগী অয়াবা পীখ্রে
24 JUN 2020 4:38PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা লুচিংদুনা ফমখিবা কেবিনেৎকী মীফমদা উত্তর প্রদেশকী কুশিনগর এয়র্পোরতপু ইন্তর্নেসেনেল এয়র্পোরত হায়না লাওথোকপগী অয়াবা পীখ্রে।
কুশিনগর এয়র্পোর্ত অসি বুদ্ধিজমগী নাৎকী ওইবা মফমশিংগী, স্রাবস্তী, কপিলবস্তু, লুম্বিনী (কুশিনগর অসিশু বুদ্ধিজমগী নাৎকী ওইবা মফম অমনি),গী মনাক্তা লৈ অমসুং মসিবু ইন্তর্নেস্নেল এয়র্পোর্ত ওইনা শক-খঙবদা মফমসিদা য়ৌরকপদা হেন্না নুংঙাইহনগনি অমসুং নোংথক্কী লম্বীদা চৎপা মীওইশিংদসু শেল য়াম্না তিংহল্লরোই। মসিনা মফম অসিগী লৈবাক্কী/মালেমগী লমকোয়বগী হীরম অমসুং শেন্মিৎলোন্দসু য়াম্না চাউখৎহনগনি।
কুশিনগর অসি গোরাখপুরদগী নোংপোক্তা কিলোমীতর ৫০ রোম লাপ্না লৈবা উত্তর প্রদেশকী অৱাং-নোংপোকথংবা মফমদা লৈ অমসুং বুদ্ধ লাইনীংগী য়াম্না মরু ওইবা মফম অমসু ওইরি।