Cabinet Committee on Economic Affairs (CCEA)
Cabinet approves additional investment by ONGC Videsh Ltd. for development of blocks A-1 and A-3 Blocks of Myanmar
24 JUN 2020 4:42PM by PIB Delhi
The Cabinet Committee on Economic Affairs, chaired by Prime Minister Shri Narendra Modi, has approved additional investment of US$ 121.27 million (about Rs.909 crore) by ONGC Videsh Ltd (OVL) towards further development of blocks A-1 and A-3 Blocks of Shwe oil & gas project in Myanmar.
ONGC Videsh Ltd. (OVL) has been associated with exploration and development of Shwe project in Myanmar since 2002, as part of consortium of companies from South Korea, India and Myanmar. The Indian PSU, GAIL, is also an investor in this project. OVL has invested US$ 722 million till 31st March 2019 in this project.
The first gas from the Shwe Project was received in July 2013 and plateau production was reached in December 2014. The Project has been generating positive cash flows since FY 2014-15.
The participation of Indian PSUs in oil & gas exploration and development projects in neighbouring countries is aligned with India's Act East Policy, and also part of India's efforts to develop Energy Bridges with its immediate neighbors.

শেনমিৎলোন্দা মন্ত্রীমন্দলগী মীফম (সি.সি.ই.এ.)
মন্ত্রী মন্দল মীফম্না ও.এন.জি.সি. বিদেশ লিমিতেদনা ম্যান্মারগী ব্লোক এ-১ অমসুং এ-৩ ব্লোক্তা অহেনবা শেল থাদবদা অয়াবা পীখ্রে
24 JUN 2020 4:42PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ময়াই তাংবল লৌদুনা শেলথুমগী মতাংদা ফমখিবা মন্ত্রী মন্দন মীফম্না ও.এন.জি.সি. বিদেশ লিমিতেদ (ও.ভি.এল.)না ম্যান্মারগী শ্বে ওইল অমসুং গ্যাস প্রোজেক্তকী ব্লোক এ-১ অমসুং এ-৩ হেন্না চাউখৎনবা য়ু.এস.দোল্লর মিল্লিয়ন ১২১.২৭গী অহেনবা শেল থাদবদা অয়াবা পীখ্রে।
ও.এন.জি.সি. বিদেশ লিমিতে (ও.ভি.এল.)না ম্যান্মারগী শ্বে প্রোজেক্তকা ২০০২দগী এক্সপ্লোরেসন অমসুং দিবেলপমেন্ততা খা কোরিয়া, ভারত অমসুং ম্যান্মারগী অপুনবা কম্পেনীগী থবক্কী শরুক অমা ওইনা চৎমিন্নরি। ভারতকী পি.এস.য়ু. গাইল অসিসু প্রোজেক্ত অসিদা শেল ইনভেস্তর ওইরি। ও.ভি.এল.না মার্চ ৩১, ২০১৯ ফাওবদা প্রোজেক্ত অসিদা য়ু.এস. দোল্লর মিল্লিয়ন ৭২২ থাদখ্রে।
শ্বে প্রোজেক্ত অসিগী অহানবা গ্যাস অসি জুলাই ২০১৩দা ফংখি অমসুং প্লেত্যু প্রদক্সন্না দিসেম্বর ২০১৪দা য়ৌখি। শেনবা চহী ২০১৪-১৫দগী হৌনা প্রোজেক্ত অসিদগী কেস ফ্লো মতীক চানা লাক্লি।
ভারতকী পি.এস.য়ু.শিংনা থংনবা লৈবাকশিংদা থাউ অমসুং গ্যাস এক্সপ্লোর তৌবা অমসুং দিবেলপমেন্তকী প্রোজেক্তশিংদা শরুক য়ারিবসি ভারতকী এক্ত ইস্ত পোলিসীগা চৎমিন্নদুননি অমসুং মসি ভারতনা মসিগা হেক থংনরিবা লৈবাকশিংগা ইনর্জীগী ওইবা থোং অমা শাগৎনবা হোৎনবগী শরুক অমনি।