Ministry of Defence
OPERATION SAMUDRA SETU - INS AIRAVAT BRINGS BACK 198 INDIAN CITIZENS FROM MALDIVES
23 JUN 2020 7:50PM by PIB Delhi
INS Airavat, deployed by the Indian Navy for “Operation Samudra Setu", entered Tuticorin harbour early morning today, 23 Jun 2020 with 198 Indian nationals embarked from Male, Maldives. Thus far Indian Navy has brought back 2386 Indian citizens from Maldives to India.
The embarkation of Indian nationals was facilitated by the Indian Mission in Maldives. Personnel were embarked onboard after carrying out requisite medical screening. COVID related safety protocols were also strictly adhered to during the sea-passage.
The evacuees were received by local authorities at Tuticorin and arrangements were in place for speedy disembarkation, health screening, immigration and transportation of the evacuees.
With this evacuation, the Indian Navy has repatriated 3305 Indian nationals from Maldives, Sri Lanka and Iran during the ongoing pandemic.

ঙাকশেল মন্ত্রালয়
ওপরেসন সমুদ্র সেতু – আই.এন.এস. এরাবৎনা মালদিবতগী ভারত মচা ১৯৮ পুরকখ্রে
23 JUN 2020 7:50PM by PIB Imphal
"ওপরেসন সমুদ্র সেতু"গীদমক্তা ইন্দিয়ন নেভীনা থাখিবা, আই.এন.এস. এরাবৎনা ঙসি জুন ২৩, ২০২০গী অঙনবা অয়ুক্তা তুতিকোরিন হিথাংফমদা মালদিবকী মালেদগী পুদুনা লাকপা ভারত মচা ১৯৮গা লোইননা থুংলখ্রে। অশুম্না হৌজিক ফাওবদা ইন্দিয়ন নেভীনা ভারত মচা ২৩৮৬ মালদিবতগী ভারত্তা পুরকখ্রে।
ভারত মচাশিংবু জহাজদা পুদুনা লাকপগী খোংথাং অসি মালদিবতা লৈবা ভারতকী মিসন্না পায়খৎখিবনি। তৌফম থোকপা তঙাইফদবা মেদিকেল স্ক্রীনিংশিং তৌরবা মতুংদা পর্সনেলশিংদু জহাজদা কাহনখি। সমুদ্র খোংচৎ অদুগী মনুংদা কোবিদকা মরী লৈনবা চেকশিন্নবগী কাঙলোন পুম্নমক মতীক চানা ইনখি।
পুথোরক্লিবা মীওইশিং অদু তুতিকোরিন্দা লোকেল ওথোরিতীশিংনা ওকখি অমসুং জহাজদগী খোংলৈ থুনা কুমথনবা, হেলথ স্ক্রীনিং, ইমিগ্রেসন অমসুং চত্থোক চৎশিন পুম্নমক শীনবীখি।
হায়রিবা মী হোন্দোকপগী থবক অসিগা লোইননা ইন্দিয়ন নেভীনা হৌজিক ফাওবদা ভারত মচা ৩৩০৫ মালদিব, শ্রী লঙ্কা অমসুং ইরান্দগী হৌজিক লৈরিবা লাইচৎ অসিগী মনুংদা হোন্দোরকখ্রে।