য়ুমলৈ-কৈরৈ মন্ত্রালয়
কেন্দ্রগী গৃহ মন্ত্রী, শ্রী অমিৎ শাহনা মালেমগী যোগ পালন ২০২০গী থৌরমদা লৈবাক মীয়ামদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে
যোগ হায়বসি হকচাং ফনা লৈনবখক নত্তে, মসি হকচাং অমসুং পুক্নিং, থবক অমসুং ৱাখল অমসুং মীওইবা অমসুং মহৌশাগী মরক্তা খল মান্ননা থম্নবা লম্বী অমনি- অমিৎ শাহ
প্রধান মন্ত্রী নরেন্দ্র মোদীনা চোকথবা লৈতনা হোৎনদুনা হৌজিক্তি যোগ অসি মালেম্না মশক খঙলে- অমিৎ শাহ
21 JUN 2020 10:58AM by PIB Imphal
কেন্দ্রগী গৃহ মন্ত্রী, শ্রী অমিৎ শাহনা মালেমগী যোগ পালন থৌরমদা লৈবাক মীয়ামদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে।
মহাক্কী পাউজেল অদুদা, শ্রী অমিৎ শাহনা হায়খি, "যোগ হায়বসি হকচাং ফনা থম্নবখক নত্তে। মসি হকচাং অমসুং পুক্নিং, থবক অমসুং ৱাখল অমসুং মীওইবা অমসুং মহৌশাগী মরক্তা খল মান্ননা থম্নবা লম্বী অমনি।"
কেন্দ্রগী গৃহ মন্ত্রীনা মখা তানা 'যোগ হায়বসি ভারতকী নাৎনা মীওইবা সমাজদা পীবা তোপ-তোপ্পা খুদোল অমনি। মালেম পুম্বনা যোগ তৌনরে, হৌজিক্তি প্রধান মন্ত্রী নরেন্দ্র মোদীনা চোকথবা লৈতনা হোৎনদুনা হৌজিক্তি যোগ অসি মালেম্না মশক খঙলে' হায়না ফোংদোকখি।
মহাক্কী য়াইফ- পাউজেল অদুবু লোইশিল্লদুনা শ্রী অমিৎ শাহনা মীয়ামদা যোগবু মখোয়গী নোংমগী হিংবদা চঙবা মচাক অমা ওইহন্নবা পুক্নিং চিংশিনখি।
योग तन और मन, कार्य और विचार तथा मनुष्य और प्रकृति के बीच सामंजस्य स्थापित करने का एक माध्यम है।
सम्पूर्ण मानवता को भारतीय संस्कृति के इस अनमोल उपहार को मोदी जी ने अपने प्रयासों से वैश्विक स्वीकृति प्रदान करवायी जिससे आज पूरे विश्व ने योग को अपनाया है।
योग दिवस की शुभकामनाएँ pic.twitter.com/zY32aAH9t2
— Amit Shah (@AmitShah) June 21, 2020

Ministry of Home Affairs
Union Home Minister, Shri Amit Shah greeted the people on the occasion of International Yoga Day 2020
Yoga is not just a way to keep fit, but also a medium to maintain balance between body & mind, work & thoughts and also between human and nature - Amit Shah
Yoga has received global acceptance due to the tireless efforts of Prime Minister Narendra Modi - Amit Shah
21 JUN 2020 10:58AM by PIB Delhi
The Union Home Minister, Shri Amit Shah greeted the people on the occasion of International Yoga Day today.
In his message, Shri Amit Shah has said ‘Yoga is much more than just a way of keeping ones body healthy. It is a medium to maintain balance between body and mind, work and thoughts and also between human and nature’.
The Union Home Minister further said that ‘Yoga is an unique gift of Indian culture to entire humanity. The world has adopted Yoga now, it received global acceptance due to the tireless efforts of Prime Minister, Shri Narendra Modi’.
Concluding his greetings on this occasion, Shri Amit Shah appealed to the people to make Yoga a part of their daily lives.