Ministry of Defence
INDIA-CHINA BORDER SITUATION
06 JUN 2020 12:25PM by PIB Delhi
Indian and Chinese officials continue to remain engaged through the established military and diplomatic channels to address the current situation in the India-China border areas. At this stage, therefore, any speculative and unsubstantiated reporting about these engagements would not be helpful and the media is advised to refrain from such reporting.

ঙাকশেল মন্ত্রালয়
ঙমখৈদা ভারত অমসুং চাইনাগী মরক্তা ওইরিবা ফিভম
06 JUN 2020 12:25PM by PIB Imphal
ভারত অমসুং চাইনাগী ওফিসিএলশিংনা হৌজিক লম অনিসিগী ঙমখৈদা ওইরিবা ফিভমগী মতাংদা মিলিতরী অমসুং দিপ্লোমেতিক ওইবা মওংদা লাকশিন্নবা কন্না হোৎনরি। হৌজিক ওইরিবা ফিভম অসিগী মরক্তা মখল অমত্তগী ভাবনা শাবা অমসুং য়ুম্ফম য়াওদবা পাউ ফোংবনা কান্নবা অমত্তা লৈরোই অমসুং মীদিয়াগী মীওইশিংনা অসিগুম্বা পাউ ফোংদনবা খংহল্লি।।