পাৱর মন্ত্রালয়
পি.এফ.সি.না উত্তরাখন্দ লৈঙাক্তা কোবিদ-১৯গী মাইয়োক্তা লান্থেংনবদা মতেং ওইনবা পি.পি.ই. কিৎশিং অমদি এম্বুলেন্স পীরগনি
30 MAY 2020 2:45PM by PIB Imphal
কোবিদ-১৯ লাইচৎ লান্থেংননবা চৎথরকপা খোঙথাংগী শরুক অমা ওইনা, পাৱর মন্ত্রালয়গী মখাদা লৈবা ভারতকী মাংজিলথারিবা এন.বি.এফ.সি. অমসুং সেন্ত্রেল পি.এস.য়ু. পাৱর ফাইনান্স কোর্পরেসন লিমিতেৎ (পি.এফ.সি.)না উত্তরাখন্দ লৈঙাকতা শেলগী মতেং ওইনা লুপা কোতি ১.২৩ পীগদৌরি।
ফন্দ অসিনা ফ্রন্তলাইন স্তাফকীদমক পি.পি.ই. কিৎ ৫০০ অমসুং মপুং ফানা ইক্বিপ তৌরবা এম্ব্যুলেন্স ০৬ লৈশিন্ননবা উত্তরাখন্দ স্তেৎকী হকশেল বিভাগতা শীন্নরগনি।
পি.এফ.সি.না লৌখৎপা সি.এস.আর.গী খোঙথাং অসিনা উত্তরাখন্দগী স্তেৎ অসিনা মখা তানা কোবিদ-১৯ শন্দোকপা থীংনবা হোৎনবদা মতেং ওইরগনি।

Ministry of Power
PFC to provide PPE Kits and Ambulances to Government of Uttarakhand in its fight against COVID-19
30 MAY 2020 2:45PM by PIB Delhi
In yet another step to fight the COVID-19 pandemic, Power Finance Corporation Ltd (PFC) , the central PSU under Ministry of Power and India's leading NBFC, has come forward to provide financial assistance of ₹ 1.23 crore to the Government of Uttarakhand.
The fund will be utilized for procurement of 500 PPEs Kits for frontline staff and 06 fully equipped Ambulances which will be handed over to Health Department of Uttarakhand State.
The CSR initiative by PFC will further support the preparedness of the state of Uttarakhand in its fight against the spread of COVID-19.