হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯গী খ্বাইদগী নৌবা পাউশিং
29 MAY 2020 4:56PM by PIB Imphal
ভারত লৈঙাক্না স্তেৎশিং/য়ু.তি.শিংগা লোয়ননা কোবিদ-১৯ ঙাকথোক্নবা, লাকশিন্নবা অমসুং য়েংশিন্নবা খোঙথাং কয়া গ্রেদেদ, প্রি-এম্পতিব অমসুং প্রো-এক্তিব এপ্রোচ অমগী খুত্থাংদা লৌখৎলি। হায়রিবশিং অসি অৱাংবা থাক্তা তোয়না রিভ্যু অমসুং মোনিতর তৌরি।
হকশেলগী ওইনা নিংথিজনা য়েংশিল্লবা কেসশিংগী মশিং অসি ৮৯,৯৮৭নি। হৌজিক ফাওবদা অপুনবা মী মশিং ৭১,১০৫ লায়েংদুনা ফগৎখ্রে। হৌখিবা পুং ২৪সিদা অনাবা মীওই ৩,৪১৪ ফগৎহনখ্রে। ফগৎখিবগী চাং অসি পুন্না চাদা ৪২.৮৯ শুখ্রে।
কোবিদ-১৯গা মরী লৈনবা তেক্নিকেল ইসুশিং, গাইদলাইনশিং & এদবাইজরিশিংগী অচুম্বা & অনৌবা ই-পাও পুম্নমক্কীদমক https://www.mohfw.gov.in/ অমসুং @MoHFW_INDIAদা তোয়না চংবিয়ু।

Ministry of Health and Family Welfare
UPDATES ON COVID-19
29 MAY 2020 4:56PM by PIB Delhi
Through a graded, pre-emptive and pro-active approach, Government of India is taking several steps along with the States/UTs for prevention, containment and management of COVID-19. These are being regularly reviewed and monitored at the highest level.
The number of cases under active medical supervision is 89,987. So far, a total of 71,105 people have been cured. In the last 24 hours, 3,414 patients were found cured. This takes the total recovery rate to 42.89%.
For all authentic & updated information on COVID-19 related technical issues, guidelines & advisories please regularly visit: https://www.mohfw.gov.in/ and @MoHFW_INDIA .