স্বাস্থ্য আৰু পৰিয়াল কল্যাণ মন্ত্ৰালয়
ক’ভিড-১৯ৰ শেহতীয়া তথ্য
29 MAY 2020 4:56PM by PIB Guwahati
দেশত ক’ভিড-১৯ৰ প্ৰাদুৰ্ভাৱ ৰোধ কৰিবলৈ ৰাজ্য চৰকাৰ/কেন্দ্ৰীয় শাসিত অঞ্চলৰ প্ৰশাসনৰ সৈতে ভাৰত চৰকাৰে এক পৰ্যায়ভিত্তিক অগ্ৰাধিকাৰ ভিত্তিক তথা সক্ৰিয় দৃষ্টিভংগীৰে বিভিন্ন পদক্ষেপ গ্ৰহণ কৰিছে৷ এই পদক্ষেপসমূহৰ উচ্চ পৰ্যায়ত নিয়মীয়াকৈ নিৰীক্ষণ হৈ আছে৷
বৰ্তমান চিকিৎসকৰ নিৰীক্ষণত ৮৯,৯৮৭ গৰাকী আক্ৰান্ত ৰোগী আছে। এই পৰ্যন্ত ৭১,১০৫ জন লোক আৰোগ্য হৈছে৷ বিগত ২৪ ঘণ্টাত ৩,৪১৪ জন লোক আৰোগ্য হৈছে৷ আৰোগ্যৰ হাৰ হৈছে ৪২.৮৯%৷
ক’ভিড-১৯ সম্পৰ্কীয় সকলো প্ৰমাণীকৃত আৰু আপডেটেড তথ্য, নিৰ্দেশনা আৰু পৰামৰ্শৱলীৰ বাবে অনুগ্ৰহ নিয়মীয়াকৈ পৰিদৰ্শন কৰকঃ https://www.mohfw.gov.in/.

Ministry of Health and Family Welfare
UPDATES ON COVID-19
29 MAY 2020 4:56PM by PIB Delhi
Through a graded, pre-emptive and pro-active approach, Government of India is taking several steps along with the States/UTs for prevention, containment and management of COVID-19. These are being regularly reviewed and monitored at the highest level.
The number of cases under active medical supervision is 89,987. So far, a total of 71,105 people have been cured. In the last 24 hours, 3,414 patients were found cured. This takes the total recovery rate to 42.89%.
For all authentic & updated information on COVID-19 related technical issues, guidelines & advisories please regularly visit: https://www.mohfw.gov.in/ and @MoHFW_INDIA .