Ministry of Road Transport & Highways
Emission norms for L7 (Quadricycle) category for BS VI notified
24 MAY 2020 5:56PM by PIB Delhi
The Ministry of Road Transport and Highways has issued notification GSR 308(E ) dated 22nd May 2020 regarding the emission norms for L7 (Quadricycle) category for BS VI. These norms are applicable from the date of notification. This notification completes the process of BS VI for all L, M and N category vehicles in India. The emission norms are in line with EU with WMTC cycle. The procedure for testing is laid down in AIS 137-Part 9.

রোদ ত্রান্সপোর্ত অমসুং হাইৱে মন্ত্রালয়
বি.এস.-ভি.আই.গী ওইনা এল.৭ (ক্বাদ্রিসাইকল) কাংলুপকী ইমিসনগী কাংলোনশিং খঙহনখ্রে
24 MAY 2020 5:56PM by PIB Imphal
রোদ ত্রান্সপোর্ত অমসুং হাইৱে মন্ত্রালয়না বি.এস.-ভি.আই.গী ওইনা এল.৭ (ক্বাদ্রিসাইকল) কাংলুপকী ইমিসনগী কাংলোনশিং মতুং ইন্না মে ২২, ২০২০দা জি.এস.আর. ৩০৮ (ই.)গী নোতিফিকেসন থোকখ্রে। মসিগী কাংলোনশিং অসি নোতিফিকেসন থোকখিবা নুমিৎ অদুদগী হৌনা চৎনবা য়াগনি। মসিগী কাংলোনশিং অসিনা ভারত্তা এল.,এম. অমসুং এন. কাংলুপকী গারীশিং পুম্নমক্তা বি.এস.-ভি.আই.গী প্রোসেস মপুং ফাহল্লি। ইমিসনগী কাংলোনশিং অসি দবল্যু.এম.তি.সি. সাইকলগা কোন্ননা ই.য়ু.গী পরিংদা লৈ। তেস্ত তৌনবগীদমক চত্থগদবা থৌওংশিং অদু মখাদা এ.আই.এস. ১৩৭-পার্ত ৯দা পীরি।