মাইক্রো, স্মোল অমসুং মেদিয়ম ইন্তর্প্রাইজেস মন্ত্রালয়
শ্রী নীতিন গরকরীনা এম.এস.এম.ই., ভিলেজ অমসুং কোতেজ ইন্দস্ত্রী সেক্তরগীদমক্তা ওইবা পি.এম.গী ইকোনোমিক পেকেজবু তরাম্না ওকখ্রে; মহাক্না ফোংদোকখি, খোংথোং অসিনা সেক্তর অসি অমুক হেন্না অৱাংবা থাক্তা পুখৎকনি
12 MAY 2020 9:50PM by PIB Imphal
এম.এস.এম.ই.অমসুং রোদ ত্রান্সপোর্ৎ য়ুনিয়নগী মন্ত্রী শ্রী নীতিন গরকরীনা ঙসি নুংথিল প্রধান মন্ত্রীনা লাউথোকখিবা লুপা কোতি ২০গী পেকেজবু তরাম্না ওকখ্রে। মহক্না হায়খি, পুৱারী ওইবা পেকেজ অসিগী খুত্থাংদা প্রধানমন্ত্রীনা এম.এস.এম.ই., ভিলেজ অমসুং কোতেজ ইন্দস্ত্রীশিংগী অনীংবা অমসুং অপাম্বা থুংহল্লগনি।
শ্রী গরকরীনা হায় হেন্দোক-থোয়দোক্না লৈরিবা রিসোর্সশিং, অহেনবা তেক্নোলোজী অমসুং রো মেতেরিয়েলগী মতেংনা ভারতনা য়াম্না থুনা মায়কৈ পুম্নমক্তা মীপাল তাংদনা মরোমদোম লেপচবা ঙম্লনি। মহাক্না হায়খি প্রধান মন্ত্রীনা মালেমগী একোনোমীদা ভারতপু সুপর পাৱর একোনোমী অমা ওইনা ওইবগী খল্লিবনি। মন্ত্রীনা হায়খি কোবিদ-১৯গী লাইচৎ অসিনা মরম ওইরগা থোকহল্লিবা একোনিমিক স্লোদাউন অসি খুংদোংচাবনি হায়না লৌগদবনি অমসুং লৈবাক অসিবু মাং থাদুনা পুখৎনবগীদমক অফবা ৱাখল্লোন লৈবা অমসুং ইশানা ইশাবু থাজবা অসি মাংহন্দনবা হোনৎনগদবনি।
মন্ত্রীনা ফংদোকখি মদুদি প্রধান মন্ত্রীগী খোংথাং অসি লৈবাক অসিনা মতম কুইনা নীংশিংদুনা লৈহৌরগনি। মহাক্না হায়খি, সেক্তর অসিগীদমক প্রধান মন্ত্রীনা পীরক্লিবা মতেং অসিনা কোতি ১১ হেনবা মীয়ামদা থবক ফংহনগনি অমসুং জি.দি.পি.গী চাদা ২৯গী চাংদা মতেং পাংলি, সেক্তর অসিগী স্তেক হোল্দরশিংনা মসি কৈদৌনুংদা কাউবা ঙম্লোই। পেকেজ অসিগী মতেংনা এম.এস.এম.ই., ভিলেজ অমসুং কোতেজ ইন্দস্ত্রী সেক্তর অসি অনৌবা থাক্তা চাউখৎলক্কনি হায়না মহাক্না থাজবা ফোংদোরকখি।

Ministry of Micro,Small & Medium Enterprises
Shri Nitin Gadkari welcomes PM's economic package for MSME, village and cottage industry sector; says, it will take this sector to new heights
12 MAY 2020 9:50PM by PIB Delhi
Union Minister for MSMEs and Road Transport & Highways Shri Nitin Gadkari has welcomed the Prime Minister's relief package worth Rs 20 lakh crore announced this evening. He said, through this historical package, the Prime Minister has fulfilled the expectations and aspirations of the MSME, village and cottage industry sector..
Shri Gadkari said, with abundant resources, superior technology and raw materials, India can soon become self-reliant in all sectors. He said, the Prime Minister has also envisioned India as a super economic power in global economy. The Minister said, taking the economic slowdown due to COVID-19 pandemic as a blessing in disguise, we should strive to maintain positivity and self confidence to take the country ahead.
The Minister said, the nation will remember this gesture of the Prime Minister for a very long time. He said, PM's support to this sector which gives employment to over 11 crore people and contributes by nearly 29 per cent of GDP, can never be forgotten by all the stake holders of this sector. He expressed confidence that the MSME, village and cottage industry sector will grow to new heights with the support of this package.