তুরিজম মন্ত্রালয়
কোরোনাভাইরস শন্দোরকপগা মরী লৈননা হোতেল/রেসতুরেন্তশিং ওক্তোবর ১৫, ২০২০ ফাওবা থিংজিল্লগনি হায়বা চেরোল অমত্তা তুরিজম মন্ত্রালয়না থাদোকখিবা লৈতে
22 APR 2020 2:01PM by PIB Imphal
কোরোনাভাইরস শন্দোরকপগা মরী লৈননা হোতেল/রেসতুরেন্তশিং ওক্তোবর ১৫, ২০২০ ফাওবা থিংজিল্লগনি হায়বা শাশিন্নবা চেরোল অমা তুরিজম মন্ত্রালয়গী মিংদা সোসিয়েল মীদিয়াদা চাইথোক্তুনা তুরিজম সেক্তর পুমবদা পাখৎপা পোকহনবগী ৱাফম তুরিজম মন্ত্রালয়না থেংনরে‍। তুরিজম মন্ত্রালয়না শেংদোক্লি মদুদি “অসিগুম্বা চেরোল অমত্তা তুরিজম মন্ত্রালয়না থোকখিবা লৈতে” অমদি মীয়াম্না অসিগুম্বা অরানবা পাউশিংদা থাজবা থম্লোয়দবনি‍।
ৱাফম অসিমক মখাগী অসুম্না পি.আই.বি.ফেক্তচেক্তনা শেংদোক্লিঃ
তুরিজম মন্ত্রালয়নসু হান্ননা ৱাফম অসি অরানবনি হায়না সোসিয়েল মীদিয়াদা ফোঙদোকখ্রে অমদি মুম্বাই পুলিসকী সাইবর ক্রাইম য়ুনিত্তা ৱাকৎ অমা থাঙ্গৎখ্রে‍। পি.আই.বি. ফেক্ত চেক য়ুনিৎনসু নুমিৎ খরগী মমাংদা য়ুম্ফম য়াওদবনি হায়না ফোঙদোকখিবা লৈখ্রে অদুবু পাউজেল অসি অমুক হন্না শন্দোরক্লি‍। পি.আই.বি.ফেক্তচেক্তনা ঙরাং অমুক্কা হন্না শেংদোক ৱারোল ফোঙদোকখ্রে‍। অসিগুম্বা পাউজেলশিংবু থাজবিগনু অমদি ওফিসিএল ওইবা ঈপাউখক্তমক থাজবিয়ু হায়না মীয়ামদা নোল্লুকচরি‍।

Ministry of Tourism
Ministry of tourism has not issued any letter on closing of hotels/restaurants till 15th October 2020 due to Coronavirus outbreak
22 APR 2020 2:01PM by PIB Delhi
It has been noticed by the Ministry of Tourism that a fake letter claiming that hotels/restaurants will remain closed till 15th October 2020 due to Coronavirus outbreak doing the rounds in social media in the name of Ministry of Tourism and creating panic among whole tourism sector. The Ministry of Tourism has clarified that “no such letter has been issued by Ministry of Tourism”and people must not believe such kind of fake news.
The same has also been clarified on PIBFactCheckas follows:
Ministry of Tourism had already issued denials on Social media and lodged a complaint with cybercrime unit of Mumbai police. The PIB Fact Check Unit also issued denials a few days back but the fake message is circulating again. PIBFactCheck has reissued the clarification yesterday also. It is requested to all to ignore such messages and only believe on official communication.