প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী অমসুং জোর্দানগী হাশেমাইত কিংদমগী নিংথৌগী মরক্তা তেলিফোন্দা ৱারী শানখ্রে
16 APR 2020 7:52PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা জোর্দানগী হাশেমাইত কিংদমগী নিংথৌগী হিজ মেজেস্তী কিং অব্দুল্লা IIগা ঙসি তেলিফোন্দা ৱারী শানখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা লাক্কদৌরিবা শেংলবা রামজান থাগীদমক হিজ মেজেস্তী অমসুং জোর্দানগী প্রজাশিংবু নুংঙাইবা ফোংদোকখি।
লুচিংবা অনিনা কোবিদ-১৯ লাইচৎনা মালেমদা ওইরক্লিবা শিংনবশিং অমদি মসিনা থোকহল্লিবশিং ঙাকথোক্নবা মখোয়-মখোয়গী সরকারশিংনা লৌখৎলিবা খোংথাংশিংগী মতাংদা খন্ন-নৈনখি। মখোয়না ইনফোর্মেশন অমসুং খ্বাইদগী ফবা প্রেক্তিসশিং শেয়ার তৌদুনা অমদি দরকার ওইবা সপ্লাইশিং ফংহন্দুনা খ্বাইদগী ওইথোকপা য়াবা চাংদা অমনা অমগী হোৎনরিবশিংদা মতেং পাংবদা য়ানখি।
প্রধান মন্ত্রীনা জোর্দান্দা লৈরিবা ভারত মচাশিংদা তেঙবাং ফংহনবগীদমক হিজ মেজেস্তীবু থাগৎখি।
লুচিংবশিংনা কোবিদ-১৯গা মরী লৈনবা ইশুশিং লোইননা অতোপ্পা রিজনেল অমসুং গ্লোবেল ইশুশিংদা মখোয়গী তিমশিংনা নক্ননা থবক তৌমিন্নবদা য়ানখি।

Prime Minister's Office
Telephone Conversation between PM and King of Hashemite Kingdom of Jordan
16 APR 2020 7:52PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi had a telephone conversation today with His Majesty King Abdullah II of the Hashemite Kingdom of Jordan.
Prime Minister conveyed his greetings to His Majesty and the people of Jordan for the forthcoming Holy month of Ramadan.
The two leaders discussed the challenges posed to the world by the COVID-19 pandemic, and the steps being taken in their respective countries to limit its impact. They agreed to support each other’s efforts to the maximum possible extent, by sharing information and best practices and by facilitating needed supplies.
Prime Minister thanked His Majesty for the support provided to the Indian citizens present in Jordan.
The leaders agreed that their teams would remain in touch on issues related to COVID-19, as well as on other regional and global issues.