ঙাকশেল মন্ত্রালয়
আই.এ.এফ চিতা হেলিকোপ্তরগী ইমর্জেন্সী লেন্দিং
16 APR 2020 10:34AM by PIB Imphal
চিতা হেলিকোপ্তর অমা হিন্দোন্দগী চন্দীগর তম্না কোভিদ ১৯গী থবক্কীদমক লেহগী তেস্ত সেম্পলশিং পুদুনা লাকখি। হিন্দোন্দগী চাউরাক্না এন.এম ৩ রোম চত্থোক্লগা, এয়রক্রাফ অসি তেক্নিকেলগী ওইবা খুদোংচাদবা য়াওরকপদগী অশোই- অঙাম য়াওদনা আউতর রিং রোদতা তাখি। পাইলোৎশিংনা লৌখৎখিবা খোঙথাংশিংদু মতিক চাবা অমসুং অচুম্বা খোঙথাংনি। পোৎচৈ অমত্তা অতেক-অকাই য়াওবগী পাউ লৈতে। রিকোভরী এয়রক্রাফ অমা খুদক্তা হিন্দোন্দগী পাইখি। এয়রক্রাফ অদু শেম্লগা হিন্দোন তম্না অশোই-অঙাম য়াওদনা হনখি।

Ministry of Defence
EMERGENCY LANDING OF IAF CHEETAH HELICOPTER
16 APR 2020 10:34AM by PIB Delhi
A Cheetah helicopter was proceeding from Hindon to Chandigarh on a COVID-19 task of carrying test samples of Leh. Approximately 3 NM out of Hindon, aircraft developed technical snag an carried out safe landing on Outer Ring Road highway. The actions taken by the pilots were prompt and correct. No damage to any property has been reported. Recovery aircraft was launched immediately from Hindon. The aircraft was rectified and recovered back promptly and safely at Hindon.