Ministry of Home Affairs
MHA directs all States/UTs to provide necessary Police Security to Doctors and Medical Staff fighting COVID-19
11 APR 2020 8:18PM by PIB Delhi
In view of reported incidents of harassment of Doctors and Medical Staff, Union Ministry of Home Affairs (MHA) has directed all States/UTs and respective Police authorities to provide necessary Police Security to them in hospitals and at places where patients who have been diagnosed COVID-19 positive or where suspected cases are quarantined.
It has also been communicated to provide necessary police security to doctors and medical staff who visit places to conduct screening of people to find out symptoms of the disease.

গৃহ মন্ত্ৰালয়
ক’ভিড-১৯ বিৰোধী যুঁজৰ চিকিৎসাত জড়িত চিকিৎসক আৰু চিকিৎসা কর্মীসকলৰ নিৰাপত্তাৰ বাবে আৰক্ষী নিয়োগ কৰিবলৈ সকলো ৰাজ্য আৰু কেন্দ্ৰীয় শাসিত অঞ্চলক নির্দেশ গৃহ মন্ত্ৰালয়ৰ
11 APR 2020 8:18PM by PIB Guwahati
ক’ভিড-১৯ বিৰোধী যুঁজৰ চিকিৎসাৰ সৈতে জড়িত চিকিৎসক আৰু চিকিৎসা কর্মীসকলৰ ওপৰত হোৱা অত্যাচাৰৰ ঘটনাৰ প্ৰতি লক্ষ্য ৰাখি তেওঁলোকক পর্যাপ্ত নিৰাপত্তা প্ৰদানৰ বাবে সকলো ৰাজ্য আৰু কেন্দ্ৰীয় শাসিত অঞ্চল তথা সংশ্লিষ্ট আৰক্ষী প্ৰশাসনক আৰক্ষী নিয়োগ কৰিবলৈ নির্দেশ দিছে কেন্দ্রীয় গৃহ মন্ত্ৰালয়ে৷ চিকিৎসালয়ৰ যিবোৰ স্থানত ক’ভিড-১৯ আক্ৰান্ত ৰোগী আৰু কোৱাৰেণ্টাইন থকা লোকসকলক ৰখা হয়, সেইবোৰ স্থানত এই ব্যৱস্থা গ্ৰহণৰ নির্দেশ দিয়া হৈছে৷
ক’ভিড-১৯ৰ স্ক্ৰিনিং কৰাৰ বাবে চিকিৎসক আৰু চিকিৎসা কর্মী যিবোৰ স্থানলৈ যাব, সেইবোৰ স্থানতো নিৰাপত্তাৰ বাবে আৰক্ষী নিয়োগৰ নির্দেশ দিয়া হৈছে৷