Prime Minister's Office
Telephone Conversation between PM and Prime Minister of Japan
10 APR 2020 3:05PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi spoke on telephone today with H.E. Shinzo Abe, Prime Minister of Japan.
The two leaders discussed the global health and economic challenges emerging out of the COVID-19 pandemic. They also discussed the steps taken in their respective countries to deal with this crisis.
Both leaders expressed appreciation for the support and facilitation provided during the present crisis to each other’s citizens present in their respective territories, and agreed to continue such coordination.
The two leaders agreed that the India-Japan partnership could play a critical role in helping the world find solutions to the challenges arising out of the pandemic.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী অমসুং জাপানগী প্রধান মন্ত্রীগী মরক্তা তেলিফোন্দা ৱারী শানখ্রে
10 APR 2020 3:05PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা জাপানগী প্রধান মন্ত্রী হিজ এক্সিলেন্সী শ্রী শিঞ্জো অবেগা ঙসি তেলিফোন্দা ৱারী শানখ্রে।
লুচিংবা অনিনা কোবিদ-১৯ লাইচৎনা মরম ওইদুনা থোরক্লিবা গ্লোবেল হকশেল অমসুং শেনমিৎলোনগী শিংনরকপশিংদা খন্ন-নৈনখি। মখোয়না ক্রাইসিস অসি থেংননবা মখোয়-মখোয়গী মরী লৈনবা লৈবাকশিংদা লৌখৎলিবা খোংথাংশিংদসু খন্ন-নৈনখি।
লুচিংবা অনিনা অৱাবগী পুংফম অসিদা মখোয়-মখোয়গী লৈবাকশিংদা লৈরিবা অমনা অমগী নাগরিকশিংদা তেংবাং পীবগীদমক থাগৎপা ফোংদোক্নখি অমদি অসিগুম্লবা কোওর্দিনেসন অসি মখা চত্থবদা য়ানখি।
লুচিংবা অনিনা ৱাফম অসিদা য়ানবা পুরকখি মদুদি ভারত-জাপান পার্তনরশিপনা মালেম অসিবু লাইচৎ অসিনা ওইহল্লক্লিবা শিংনরিবশিংগী ৱারোইশিন পুথোকপদা মরুওইবা থৌদাং লৌবা ঙমগনি।