প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী অমসুং ওমানগী সুল্তানগী মরক্তা তেলিফোন্দা ৱারী শানখ্রে
07 APR 2020 5:43PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ওমানগী সুল্তান, হিজ মাজেস্তী হাইথম বিন তারিক্কা লোইননা ঙসি তেলিফোন্দা ৱারী শানখ্রে।
লুচিংবা অনিনা হৌজিক চত্থরিবা কোবিদ-১৯ লাইচৎনা ওইহল্লক্লিবা হকশেল অমসুং শেনমিৎলোনগী শিংনরকপশিং অমসুং মদু থেংননবা মখোয়-মখোয়গী মরী লৈনবা লৈবাকশিংনা লৌখৎলিবা খোংথাংশিংদা খন্ন-নৈনখি। লৈবাক অনিমক্না ক্রাইসিস অসি থেংনবদা অমনা অমদা পাংবা য়াবা তেংবাং পুম্নমক পাংবদসু য়ানখি।
হৌজিক ওইরিবা ফিভম অসিদা ওমানদা লৈরিবা ইন্দিয়ন কম্ম্যুনিতীগী সেফতী অমসুং য়াইফ-থৌরাংগী মতাংদা হিজ মাজেস্তী সুল্তান্না প্রধান মন্ত্রীদা থাজবা পীখি। ভারত্তা লৈরিবা ওমানগী নাগরিকশিংদা ভারত সরকারনা হন্দক্তা তেংবাং ফংহনখিবগীদমক মহাক্না প্রধান মন্ত্রীবু থাগৎপসু ফোংদোকখি।
প্রধান মন্ত্রীনা হিজ মাজেস্তী সুল্তান কাবুসনা লৈখিদবদা মহাক্কী অৱাবা ফোংদোকপগী পাউজেল অমুক হন্না ফোংদোকখি। মহাক্না হিজ মাজেস্তী সুল্তান হাইথমগী লৈবাক ঙাকপা অমসুং ওমানগী প্রজাশিংগী শান্তি অমসুং চাউখৎপগীদমক মহাক্কী ওইবা য়াইফ-পাউজেল পীখি। মহাক্না ফোংদোকখি মদুদি ভারতনা ওমানবু মসিগী মখাতাবা য়ুমলোন্নবগী য়াম্না মরুওইবা শরুক অমগুম লৌরি।

Prime Minister's Office
Telephone Conversation between PM and Sultan of Oman
07 APR 2020 5:43PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi spoke on telephone today with His Majesty Haitham bin Tarik, Sultan of Oman.
The two leaders discussed the health and economic challenges posed by the ongoing COVID-19 pandemic, and the steps being taken by their respective countries to respond to them. They agreed that both countries would extend all possible support to each other in dealing with the crisis.
His Majesty The Sultan assured PM about the safety and wellbeing of the Indian community in Oman in the present situation. He also thanked PM for the recent support provided by Government of India to Omani citizens in India.
Prime Minister reiterated his condolences for the demise of HM Late Sultan Qaboos. He conveyed his best wishes for HM Sultan Haitham’s reign, and for the peace and prosperity of the people of Oman. He stressed that India regards Oman as a very important part of its extended neighbourhood.