Ministry of Home Affairs
MHA writes to States/UTs to ensure smooth Disbursal of Money to beneficiaries of PM-GKY during 21-day Lockdown to fight COVID-19
02 APR 2020 5:02PM by PIB Delhi
The Department of Financial Services, Ministry of Finance had issued detailed guidelines on disbursal of money to beneficiaries of Pradhan Mantri Garib Kalyan Yojana (PM-GKY) through banks, during 21-day lockdown to fight COVID-19.
In pursuance of these guidelines, Secretary, Union Ministry for Home Affairs (MHA), Shri Ajay Kumar Bhalla has written to all States/UTs requesting them to take all necessary measures to ensure smooth disbursal of money to the beneficiaries of PM-GKY, while observing norms of social distancing. The concerned Departments of State Government/UT Administration, District authorities and field agencies may be informed about the guidelines for strict compliance, the communication stated
Click here to see Communication to States

য়ুমলৈ-কৈরৈ মন্ত্রালয়
কোভিদ-১৯ থেংন্নবা থম্লিবা অথিংবা থুগাইবগী পীগদবা চৈরাকশিং মীয়ামদা খঙহন্নবা এম ঐচ এনা রাজ্যশিংদা খঙহনখ্রে
অথিংবা থুগাইবশিং ওথোরিতিশিংনা অকনবা থবক লৌখৎকদবনি : রাজ্যশিংদা এম ঐচ এনা হায়রি
02 APR 2020 5:02PM by PIB Imphal
লৈবাক অসিদা কোভিদ-১৯ শন্দোরকপা থিংনবা ভারত সরকারগী মিনিস্ত্রিশিং অমসুং রাজ্য সরকারশিংনা পায়খৎলিবা অথিংবশিংগী মপুংফারবা চৎন-কাংলোনশিং হোম এফেয়ারস মিনিস্ত্রিনা পীরে ।
কোভিদ-১৯ থেংন্নবা দিজাস্তার মেনেজমেন্ত এক্ত, ২০০৫গী মখাদা পীরিবা শক্তিশিং শীজিন্নদুনা অথিংবা অসি থৱায় হকচাং য়াওনা পাংথোক্নবা মমাংদা হোম এফেয়ারস মিনিস্ত্রিনা রাজ্যশিংদা খঙহনখ্রবনি ।
কোভিদ-১৯ থেংন্নবা অথিংবা থুগাইবশিংনা দিজাস্তার মেনেজমেন্ত এক্ত, ২০০৫ অমসুং আই পি সিগী মখাদা ফংগদবা চৈরাকশিং মীয়ামদা পাকশন্না খঙহন্নবা রাজ্যশিংদা অইবা ওইনা পীদুনা খঙহনখিবা অদু য়ুনিয়ন হোম সেক্রেতরি অজয় কুমার বাল্লানা অমুক হন্না নিংশিংখি । অথিংবা থুগাইবশিং ওথোরিতিশিংনা অকনবা থবক লৌখৎকদবনি হায়না মিনিস্ত্রিনা খঙহনখ্রবনি ।