গৃহ মন্ত্ৰালয়
ক’ভিড-১৯ৰ বিৰুদ্ধে যুঁজিবলৈ দেশজুৰি ঘোষণা কৰা লকডাউনৰ সন্দৰ্ভত এক পৰিশিষ্ট জাৰি গৃহ পৰিক্ৰমা মন্ত্ৰালয়ৰ
ৰেহাইৰ তালিকাত অন্তৰ্ভূক্ত অতিৰিক্ত অত্যাৱশ্যকীয় সামগ্ৰী আৰু সেৱা
29 MAR 2020 7:28PM by PIB Guwahati
ক’ৰোনা ভাইৰাছৰ বিৰুদ্ধে যুঁজাৰ বাবে দেশজোৰা লকডাউনৰ লগত সংগতি ৰাখি গৃহ মন্ত্ৰালয়ে সকলো মন্ত্ৰালয়/বিভাগক উদ্দেশ্যি এক পৰিশিষ্ট আৰু অনুৱৰ্তী পৰিশিষ্ট(https://pib.gov.in/PressReleseDetail.aspx?PRID=1608644) জাৰি কৰিছে৷
দ্বিতীয় পৰিশিষ্টত ২১ দিনীয়া লকডাউনৰ সন্দৰ্ভত দুৰ্যোগ ব্যৱস্থাপনা আইন, ২০০৫ৰ অধীনত ৰেহাইৰ তালিকাত অতিৰিক্ত অত্যাৱশ্যকীয় সামগ্ৰী আৰু সেৱাকো অন্তৰ্ভূক্ত কৰা হৈছে৷
পৰিশিষ্ট তথ্য

Ministry of Home Affairs
MHA issues an Addendum to the Guidelines regarding Nationwide Lockdown to fight COVID-19
Additional essential Goods and Services included in the Exempt List
29 MAR 2020 7:28PM by PIB Delhi
Ministry of Home Affairs (MHA) has issued an addendum to the guidelines, and subsequent addendums, to all Ministries/Departments (https://pib.gov.in/PressReleseDetail.aspx?PRID=1608644), regarding the Nationwide lockdown to fight Corona Virus.
The second addendum lays down additional categories of essential goods and services exempted under the Disaster Management Act 2005, with respect to the 21- day lockdown.
Addendum Document