মানৱ সম্পদ উন্নয়ণ মন্ত্ৰালয়
মানৱ সম্পদ উন্নয়ন মন্ত্ৰালয় আৰু ইয়াৰ স্বায়ত্তশাসিত প্ৰতিষ্ঠান তথা অধীনস্ত কাৰ্যালয় ৩ সপ্তাহ ধৰি বন্ধ থাকিব
25 MAR 2020 12:05PM by PIB Guwahati
গৃহ পৰিক্ৰমা মন্ত্ৰালয়ে ২৪.০৩.২০২০ত জাৰি কৰা এক নিৰ্দেশৰ পৰিপ্ৰেক্ষিতত মানৱ সম্পদ উন্নয়ন মন্ত্ৰালয়ৰ সকলো কাৰ্যালয় আৰু ইয়াৰ স্বায়ত্তশাসিত প্ৰতিষ্ঠান তথা অধীনস্ত কাৰ্যালয় ৩ সপ্তাহ ধৰি বন্ধ ৰখাৰ নিৰ্দেশ দিছে৷ অৱশ্যে এই সময়ছোৱাত সকলো বিষয়া আৰু কৰ্মচাৰীয়ে ঘৰৰ পৰাই কাম কৰিব বুলি একেটা নিৰ্দেশত কোৱা হৈছে৷
ব্যুৰ’ মুৰব্বী আৰু শাখাৰ মুৰব্বীয়ে দৰমহা আৰু পেন্সনকে ধৰি বিত্তীয় সম্পৰ্কীয় বিষয়বোৰ সঠিকমতে হৈছে নে নাই সুনিশ্চিত কৰিব৷
মানৱ সম্পদ উন্নয়ন মন্ত্ৰালয়ে লগতে নিৰ্দেশ দিয়ে যে চিবিএছই, নিঅ’ছ আৰু এনটিএই পৰীক্ষাৰ সংশোধিত সুচীৰ কাম কৰিব৷ স্বায়ত্তশাসিত বিভাগ আৰু এনচিইআৰটিয়ে বিকল্প পাঠ্যক্ৰমৰ কেলেণ্ডাৰৰ খচৰা প্ৰস্তুত কৰিব৷

Ministry of Education
Ministry of HRD and its autonomous institutions & subordinate offices to remain closed for a period of 3 weeks
25 MAR 2020 12:05PM by PIB Delhi
The Ministry of HRD has directed that in compliance of the order dated 24.3.2020 issued by MHA, all offices of Ministry of HRD and its autonomous institutions & subordinate offices shall remain closed for a period of 3 weeks. HOWEVER, all officers & staff shall be working from home as per the said order.
Bureau heads & Division heads will ensure that all financial matters relating to releases, particularly salaries and pensions are cleared.
The HRD ministry has also directed that CBSE, NIOS and NTA should work on revised schedule of exams. Autonomous bodies and NCERT should draft alternate academic calendars.