প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
কীৰ্তিমান মহিলাসকলক টুইটাৰ চলোৱাৰ দায়িত্ব দিলে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
08 MAR 2020 2:07PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে কয় যে আন্তঃৰাষ্ট্ৰীয় নাৰী দিৱস উপলক্ষে একাংশ কীৰ্তিমান মহিলাই তেওঁলোকৰ জীৱন যাত্ৰাৰ কাহিনী তেওঁৰ ছ’চিয়েল মিডিয়া একাউণ্টযোগে শ্বেয়াৰ কৰিব৷ সমগ্ৰ ভাৰতৰ একাংশ মহিলাই তেওঁলোকৰ জীৱন কাহিনী প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ টুইটাৰ একাউণ্টযোগে শ্বেয়াৰ কৰে৷ বিভিন্ন ক্ষেত্ৰত জড়িত মহিলাসকলে শ্বেয়াৰ কৰা তেওঁলোকৰ জীৱন কাহিনী উল্লেখযোগ্য আৰু প্ৰেৰণাদায়ক৷

Prime Minister's Office
PM hands over Twitter handle to women achievers
08 MAR 2020 2:07PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi has said that women achievers will share their life journey through his social media accounts on the occasion of International Women's Day. Women from across India are sharing their life stories on the Prime Minister's twitter handle. The journeys shared by women from all walks of life are exemplary and motivating.